Riel Chyc, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Riel Chyc, S.L.
Pol. Ind. El Forseguer, s/n
03460 Beneixamà (Alacant) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑965821505   +34‑965822576  
w:  www.rielchyc.com
Decoració

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Riel Chyc, S.L.

Riel Chyc S.L. és una empresa industrial del sector de la decoració. Es crea al juliol de 1973 i en els seus trenta-sis anys d'activitat s'ha convertit en un dels referents del sector, innovant i adaptant les seves estructures a un món tan exigent com el de la moda-llar i afrontant l'entrada al mercat dels grans comerços especialitzats en ferreteria i bricolatge. Tot això ha suposat fortes inversions per adaptar els seus sistemes de fabricació i distribució a aquests nous reptes.

L'empresa ha tingut una vocació exportadora que ha culminat amb obertura de filials a França, Gran Bretanya i Portugal, amb distribuïdors a Amèrica central i Europa de l'est i amb algunes operacions en el Magrib i Orient Mitjà.

L'aposta per la qualitat ha estat també un senyal d'identitat de Riel Chyc. Amb ànim de donar a conèixer aquesta voluntat als seus clients, en 2006 s'obté la certificació de qualitat sota la norma ISO 9001:2000, renovada en 2009 sota la norma ISO 9001:2008.

El futur planteja reptes importants derivats de la globalització de l'economia, internet, i l'entrada de països emergents al mercat de lliure competència. La forta capitalització de la societat permet afrontar aquest futur amb optimisme.