Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Proyectos galardonados en los X Premios internacionales Veteco/Asefave

Projectes guardonats en els X Premis internacionals Veteco/Asefave

04/05/2012

4 de maig de 2012

El Jurat de la desena edició dels Premis internacionals Veteco/Asefave ha donat a conèixer els projectes guardonats en les seves quatre categories. El projecte ‘Rehabilitació de la Caserna de les Reals Guàrdies de Corps’ (Edifici Conde Duc, Madrid), de l'arquitecte Carlos De Riaño Lozano, ha aconseguit el primer premi en la seva primera categoria de Premi a la Finestra.

En la segona categoria (Premi a la Façana Lleugera), s'ha alçat amb el guardó el projecte ‘Habitatge entre mitgeres Casa Guardiola-Babecka’, al barri del Pont de Vallecas de Madrid, dels arquitectes Rafael Guridi i Cristina Tartás, de Guriditartás Arquitectes. La tercera categoria, que correspon al Premi a l'Actuació en Rehabilitació, ha recaigut en el projecte ‘Centro de Recursos per a Persones amb Discapacitat’, en Silleda (Pontevedra), dels arquitectes Óscar Andrés Quintela, Iván Andrés Quintela i Lourdes Pérez Castro, d'Arrokabe Arquitectes SLP.

En la quarta categoria, Millor Projecto Fi de Carrera amb la Façana Lleugera, el guardó ha recaigut en el projecte denominat ‘Berlin Neu-Bahnhof Zooolgischer Garten’ (Berlín), elaborat per Gonzalo del Val, de l'Escola d'Arquitectura de la Universitat Europea de Madrid.

La desena edició dels Premis Veteco/Asefave s'ha celebrat en un entorn de canvis per al sector del tancament acristalado al nostre país. No obstant això, la profunda crisi de la construcció ha de tenir també les seves conseqüències positives tant per als fabricants com per als tècnics encarregats de dissenyar les noves obres. I aquests premis volen reflectir aquest moment de canvi, destacant una vegada més els productes, tant de finestres com de façanes lleugeres, que aposten per la qualitat, el disseny i, els, cada dia més presents, conceptes d'eficiència energètica, sostenibilitat i respecte al Medi ambient.

Com a novetat, per celebrar aquesta edició s'ha englobat l'anterior premi a la innovació en un concepte més genèric cap al qual es dirigeix el sector, la rehabilitació. En moltes ocasions, són els casos de rehabilitació els que requereixen major quantitat d'innovació i esforç tecnològic tant en la fabricació com en la instal·lació dels productes. D'aquí la instauració d'aquesta categoria de premi.

Finalment, els premis Veteco/Asefave segueixen fidels a encoratjar entre els futurs prescriptores l'interès per conèixer el tancament acristalado i, novament, compten amb la categoria de premi als millors projectes fi de carrera.

Els guardons es lliuraran el 9 de maig, a les 18:30 hores, dins del Saló Internacional de la Finestra i el Tancament Acristalado, Veteco 2012 (Sala de Maquetes, Edifici d'Oficines de la Fira de Madrid). Així mateix, els treballs concursants s'exposaran en la fira, entre el 8 i l'11 de maig de 2012.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y Ventanas - Asefave
Veteco - IFEMA

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

  • Espuma PU-47p

    Espuma PU-47p

  • Gama de cerraduras

    Gama de cerraduras

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Cerramientos y Ventanas

    08/10/2024

  • Newsletter Cerramientos y Ventanas

    01/10/2024

Enllaços destacats

Rebuild Rehabilita - NebextAsefave

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis