Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Aluplast presenta en este 2012 un nuevo DVD de arquitectos

Aluplast presenta en aquest 2012 un nou DVD d'arquitectes

28/03/2012

28 de març de 2012

Aluplast, que estarà present en Veteco (pavelló 4, stand 4C06), presenta en aquest 2012 una eina revolucionària per als professionals del món de la finestra, el ‘DVD d'arquitectes’. Amb ell es podrà millorar les presentacions d'una forma senzilla i sense cap cost per la seva banda.

Aquest DVD és una eina de consulta per al professional de la finestra i als seus diferents apartats es pot trobar tota la informació i totes les eines necessàries per al treball diari.

Els apartats que conformen aquest DVD són:

- Nou calculador d'estalvi d'energia: Es presenta un nou desenvolupament del calculador d'estalvi d'energia, implementant la possibilitat de calcular l'estalvi energètic (en , en emissions de CO2, etc.), en substituir unes finestres antigues per altres de PVC, tant en calefacció (calories) com l'estalvi en climatització (frigorías).

- Eines per projectar: Aquest DVD compta amb un generador de corts de secció en 3D, així com un generador d'isotermes en els perfils i combinacions dels mateixos.

- Projectes: Amb aquesta eina es poden confeccionar ofertes i projectes de licitació amb perfils de PVC incloent les pròpies dades de l'empresa.

- Documentació tècnica: amb informació general sobre perfils de PVC, amb les seves seccions, amb la documentació tècnica de cadascun d'ells i amb els manuals d'elaboració de finestres, que són la base del treball quotidià.

Aluplast també presenta en aquest 2012 altres novetats com: energeto 8000 + Foam Inside, energeto 8000, Ideal 8000, sistema corredissa SF 80 i el nou sistema corredissa SF 60.

Així mateix, presenta aquest any un nou Programa Dekor amb la incorporació de 28 nous colors (aluplast farbwelt) a la seva paleta actual de 18 colors estàndard del Programa natura.

Des de gener de 2012 compta amb 3 vegades més colors i amb 4 vegades més acabats (bicolores i Dekor…) que en 2010. També augmenta les oportunitats dels clients amb la fabricació de bicolores (amb color a l'interior) i amb la possibilitat de tenir fusteries amb un color exterior i un altre diferent a l'interior.

Nou DVD d'arquitectes, d'Aluplast
Nou DVD d'arquitectes, d'Aluplast.

Empreses o entitats relacionades

Aluplast Ibérica, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

  • VEKASLIDE Hi-5

    VEKASLIDE Hi-5

  • Sellador Madera 698

    Sellador Madera 698

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Cerramientos y Ventanas

    03/09/2024

  • Newsletter Cerramientos y Ventanas

    30/07/2024

Enllaços destacats

22-24 octubre SevillaAsefave

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis