Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La arquitectura será la protagonista en Veteco 2008

L'arquitectura serà la protagonista en VETECO 2008

18/07/2007

18 juliol 2007

Imagen
El món de l'arquitectura tornarà a cobrar un protagonisme especial, amb motiu de l'onzena edició del Saló Internacional de la Finestra i el Tancament Acristallat, Veteco 2008, que tindrà lloc a la Fira de Madrid, del 6 al 9 de maig de 2008. En aquestes dates, Madrid es converteix en capital del món de la construcció i l'arquitectura, gràcies a la coincidència del propi Veteco amb Pedra, Fira Internacional de Pedra Natural (7 al 10 de maig de l'any que ve), fira de referència també per seu corresponent sector. Entre les dues fires, organitzades per Ifema, ocuparan la pràctica totalitat de la Fira de Madrid.

Es tracta d'una convocatòria de particular interès per al col·lectiu d'arquitectes, aparelladors i decoradors, per les conferències que organitza Veteco habitualment i que aborden alguns dels temes d'actualitat en aquest àmbit, així com pels seus guardons. D'una banda, s'han convocat als seus Premis Veteco ASEFAVE (per l'Associació Espanyola de Fabricants de Finestres i Façanes Lleugeres, patrocinadora dels mateixos), que compleixen la seva vuitena edició i que distingeixen les millors finestres, façanes lleugeres, projectes de fi de carrera amb façana lleugera, així com a la innovació. A més, en aquesta ocasió tornarà a celebrar el Concurs de Disseny de Stands COAM Veteco, ja en la seva quarta edició, destinat precisament a realçar la importància del disseny d'aquests espais expositius.

En totes aquestes iniciatives es compta amb el suport tant del Col·legi Oficial d'Arquitectes de Madrid, COAM, com del Consell Superior de Col·legis d'Arquitectes d'Espanya, CSCAE, que recolzen també la fira.

La positiva trajectòria de Veteco ha obligat a Ifema a adoptar una sèrie de mesures per seguir possibilitant el futur desenvolupament de la convocatòria. Entre les novetats més importants, cal assenyalar el trasllat del certamen als pavellons parells, 2, 4, 6 i 8, a més dels nous, el 12 i el 14, així com a un reajustament en les dates, a petició del propi sector. El saló tindrà lloc els dies 6 al 9 de maig de 2008, a la Fira de Madrid. La raó principal per al canvi d'ubicació és l'èxit comercial registrat a l'onzena edició del Saló Internacional de la Finestra i el Tancament Acristallat, Veteco 2006, entre el 10 i el 13 de maig de l'any passat, que va batre tots els rècords de participació 137 professionals, amb un increment del 3,4 per ciento.137 professionals, amb un increment del 3,4 per ciento.137 professionals, amb un increment del 3,4 per ciento.137 professionals, amb un increment del 3,4 per ciento.137 professionals, amb un increment del 3,4 per ciento.mento del 3,4 per cent. Tot aquest creixement, unit a la gran acollida que està tenint la seva pròxima convocatòria, ha animat una fira que es presenta amb les millors expectatives. De fet, els seus organitzadors preveuen una ocupació de prop de 56.000 metres quadrats, gairebé 12.000 més que en la passada edició de 2006.

Imagen
L'altra novetat que comporta VETECO 2008, determinada per la sol licitud del sector al qual representa, és la lleu modificació de dates. Fins ara, el certamen solia concloure en dissabte, mentre que ara tindrà lloc entre el dimarts, 6, i el divendres, 9 de maig.

VETECO vindrà a oferir la plataforma més representativa d'una indústria que a Espanya es caracteritza per l'alt nivell competitiu, gràcies al qual ocupa la tercera posició a Europa dins d'aquest segment. Una àmplia proposta que recollirà els productes dels sectors de finestres (en les seves modalitats d'alumini, fusta, PVC i acer), sostres i lluernes, vidre estructural; façanes lleugeres; vidre; maquinària (també d'alumini, fusta, PVC i acer) ; accessoris i ferramentes, automatismes, recobriments, protecció solar, persianes i tendals, portes comercials, industrials i de garatge, silicones, segellants i juntes, i Informàtica.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y Ventanas - Asefave
Veteco - IFEMA

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

  • Espuma PU-47p

    Espuma PU-47p

  • Gama de cerraduras

    Gama de cerraduras

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Cerramientos y Ventanas

    08/10/2024

  • Newsletter Cerramientos y Ventanas

    01/10/2024

Enllaços destacats

Rebuild Rehabilita - NebextAsefave

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis