Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Veteco acogerá una jornada sobre mercados internacionales para el cerramiento acristalado

Veteco acollirà una jornada sobre mercats internacionals per al tancament acristalado

24/04/2014

24 d'abril de 2014

La internacionalització s'està demostrant com una opció lògica en l'activitat comercial de les empreses del nostre sector, sinó la més important en alguns casos.

Per això, Asefave ha estat impulsora de la creació del Fòrum Iberoamericà del Tancament Acristalado, amb la idea de facilitar als seus associats l'accés a empreses i mercats d'àmbit americà.

Una de les properes iniciatives d'aquest Fòrum és l'organització, en el marc de la fira Veteco, el dia 8 de maig, a partir de les 16 h, de la jornada tècnica ‘Mercats internacionals: situació actual i perspectives del sector del tancament acristalado’, la qual es planteja com una trobada per aprofundir més en el coneixement d'aquests mercats, des del punt de vista del sector, i descobrir què estan buscant les empreses d'aquests països en l'exterior i què ofereixen aquests mercats a les empreses que volen accedir a ells.

Però no només la presència física és l'única via per accedir i donar a conèixer una empresa en altres mercats, amb les noves tecnologies s'ofereixen més eines de treball. Per part de l'associació holandesa, es presentarà la plataforma digital FACE, ideada per a la difusió de la tecnologia i el coneixement entre els diferents intervinents en el nostre sector.

La jornada ha de ser una excusa per afavorir la trobada entre empreses de diferents països, en l'afany de concretar sinergies per, d'una manera més fàcil, poder abordar el nostre mercat global.

Programa de la jornada

16.00h Presentació de la jornada: Lucínio Abrantes dos Santos, president del Fòrum Iberoamericà del Tancament Acristalado

16.15 h Situació actual i perspectives del sector: Brasil – Xile – Colòmbia – Mèxic - Portugal - Holanda

17.30 h Debat i col·loqui amb els assistents

Participants en la jornada i el col·loqui:

  • Amevec – Associació mexicana de finestres i tancaments
  • Achival – Associació xilena del vidre i alumini
  • Afeal – Associació nacional de finestres d'alumini
  • Acoven – Associació colombiana de fabricants de finestres de PVC
  • Asefave – Associació espanyola de fabricants de façanes lleugeres i finestres
  • Anfaje – Associació nacional de fabricants de finestres eficients (Portugal)

Pels quals ho desitgin es disposarà d'espai habilitat per a trobades empresarials entre les empreses participants a partir de les 18.00 (hora prevista de finalització de la jornada)

Lloc i data: Ifema Recinte Firal Juan Carlos I, Parc Juan Carlos I, s/n, Saló: Fòrum Ventus pavelló 5. 8 de maig de 2014

Inscripcions: A través d'Asefave – enviar confirmació d'assistència a asefave@asefave.org

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y Ventanas - Asefave

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

  • Espuma PU-47p

    Espuma PU-47p

  • Gama de cerraduras

    Gama de cerraduras

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Cerramientos y Ventanas

    08/10/2024

  • Newsletter Cerramientos y Ventanas

    01/10/2024

Enllaços destacats

Rebuild Rehabilita - NebextAsefave

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis