Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Asefave incorpora siete nuevos asociados en los dos últimos meses

Asefave incorpora set nous associats en els dos últims mesos

31/12/2013

31 de desembre de 2013

Al novembre i desembre, l'Associació Espanyola de Fabricants de Façanes Lleugeres i Finestres (Asefave) ha vist augmentat el seu nombre d'associats amb la incorporació de set noves empreses: Cherubini Iberia, Serge Ferrari, Renson, Persycom, Compacte Express, Griesser i Fakro.

L'empresa Cherubini està especialitzada en la fabricació de motors per a persianes, tendals, estores i pantalles de projecció, automatismes, comandaments a distància i sistemes d'accionament manual per a protecció solar. Entra a formar part de l'Associació en el grup VII (fabricants de persianes, tendals i accessoris).

També al grup VII s'incorporen les companyies Serge Ferrari, multinacional europea fabricant de teixits de polyester i PVC per a la protecció solar, l'arquitectura, mobiliari, impressió digital, etc.; Renson, multinacional belga fabricant de productes de ventilació i de protecció solar; Persycom, empresa fabricadora de persianes d'alumini, tancaments i els seus diferents accessoris; Compacte Express, fabricador de persianes i mosquiteras, domòtica d'avantguarda i orientables, graduables i persianes de seguretat; i Griesser, fabricador de persianes graduables i enrotllables, estores, tendals, pèrgoles i automatismes específics per a aquests sistemes de control solar.

D'altra banda, l'empresa Fakro, fabricadora de finestres per a teulades, accessoris per a finestres i panells solars, entra a formar part d'Asefave en el grup I (fabricants de façanes lleugeres i/o finestres).

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y Ventanas - Asefave

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

  • Espuma PU-47p

    Espuma PU-47p

  • Gama de cerraduras

    Gama de cerraduras

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Cerramientos y Ventanas

    08/10/2024

  • Newsletter Cerramientos y Ventanas

    01/10/2024

Enllaços destacats

Rebuild Rehabilita - NebextAsefave

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis