Microstep Spain, S.L. - Equips portàtils de plasma

Microstep Hpr 130xd / 260xd / 400xd

Sistemes de tall per plasma: redueix els costos operatius i augmenta la rendibilitat

Fotografia de Sistemes de tall per plasma
La tecnologia HyDefinition patentada alinea i enfoca l'arc de plasma per obtenir major potència en els corts de precisió de fins a 38 mm. Les tecnologies patentades del sistema produeixen una qualitat de cort més uniforme durant períodes més perllongats, en comparació d'altres sistemes disponibles al mercat. HyPerformance Plasma combina grans velocitats de tall, veloços cicles de procés, conversions ràpides i alta confiabilitat per maximitzar la productivitat. Redueix els costos operatius i augmenta la rendibilitat.

La tecnologia LongLife patentada augmenta significativament la vida útil dels consumibles i proporciona una qualitat de tall HyDefinition uniforme durant un període de temps més perllongat. Hypertherm té una certificació de qualitat ISO 9001: 2000. La garantia d'Hypertherm per a tot el sistema inclou una cobertura completa de dos anys per a tots els components del sistema i d'un any per a la torxa.

La HPR260XD combina grans velocitats de tall, veloços cicles de procés, conversions ràpides i alta confiabilitat per maximitzar la productivitat avantatges clau uniformitat i qualitat de cort superiors HyPerformance Plasma curta peces de formes complexes amb una uniformitat i qualitat de cort superiors, la qual cosa elimina el cost de les operacions secundàries. La tecnologia HyDefinition patentada alinea i enfoca l'arc de plasma per obtenir major potència en els corts de precisió de fins a 64 mm (2 1/2 pulg.). Les tecnologies patentades del sistema produeixen una qualitat de cort més uniforme durant períodes més perllongats, en comparació d'altres sistemes disponibles al mercat. Productivitat maximitzada HyPerformance Plasma combina grans velocitats de tall, veloços cicles de procés, conversions ràpides i alta confiabilitat per maximitzar la productivitat. Costos operatius minimitzats HyPerformance Plasma redueix els costos operatius i augmenta la rendibilitat. La tecnologia LongLife® patentada augmenta significativament 0 la vida útil dels consumibles i proporciona una qualitat de tall HyDefinition uniforme durant un període de temps més perllongat. Confiabilitat sense igual Les proves exhaustives, amb el respatller de més de quatre dècades d'experiència, garanteixen la qualitat d'Hypertherm en la qual pot confiar.

L'HPR400XD és el sistema HyPerformance Plasma més ràpid, més versàtil i que maneja el major espessor disponible al mercat. Capacitat de corts virtualment sense escòria / acer al carboni 38 mm (1 1/2"). Capacitat de perforació de producció / acer al carboni 50 mm (2") Capacitat màxima de cort (inici des del tall)- acer al carboni 80 mm (3.2") Uniformitat i qualitat de cort superiors: HyPerformance Plasma curta peces de formes complexes amb una uniformitat i qualitat de cort superiors, la qual cosa virtualment elimina el cost de les operacions secundàries. Productivitat maximitzada: HyPerformance Plasma combina grans velocitats de tall, veloços cicles de procés, conversions ràpides i gran temps d'activitat per maximitzar la productivitat.