Microstep Spain, S.L. - Taules d'oxitall i tall per plasma

Microstep True Hole

Sistema de tall d'acer al carboni: produeix forats de forma automàtica sense intervenció d'operador

Fotografia de Sistema de tall d'acer al carboni
La tecnologia de tall d'acer al carboni True Hole de MicroStep produeix orificis de molt alta qualitat. Aquests orificis es produeixen automàticament, sense intervenció de l'operador. La tecnologia True Hole requereix un sistema Acte gas HyPerformance Plasma HPRXD juntament amb una taula de tall amb True Hole, programari d'anidamiento, CNC i control d'altura de torxa. Consulti amb el fabricant de la taula per obtenir més detalls.

La tecnologia de tall d'acer al carboni True Hole d'Hypertherm és d'ús exclusiu en sistemes de plasma de gas automàtic HPRXD d'Hypertherm; el programari d'optimització de tall i niat, i el programari del control numèric CNC apliquen aquesta tecnologia automàticament als orificis fins a 25 mm amb una proporció fins a 1:1 entre el diàmetre i l'espessor.

La tecnologia True Hole és una combinació específica dels següents paràmetres, associada a un amperaje, tipus de material, espessor de material i grandària d'orifici determinats: tipus de gas de procés , flux de gas, amperaje, metodologia de perforació, tècnica d'entrada i sortida de tall, velocitat de tall i ritme.