Microstep Spain, S.L. - Taules d'oxitall i tall per plasma

Microstep MicroCut-P

Màquina de tall per plasma a CNC: l'àrea de treball màxima és de 3.000 x 2.000 mm

Fotografia de Màquina de tall per plasma a CNC

Les màquines MicroCut-P estan dissenyades per satisfer les demandes i requeriments de clients i al mateix temps mantenir-se dins d'uns límits raonables de pressupost. Aquesta màquina està basada en una construcció compacta i té inserida una taula de tall amb aspiració de fums. L'àrea de treball màxima és de 3.000 x 2.000 mm i pot ser equipada amb una estació de plasma o en manera dual amb una torxa d'oxicorte per a un espessor de tall màxim de 60 mm. MicroCut-P proporciona l'oportunitat d'aplicar cort per plasma a petites empreses i centres de treball.

La construcció mecànica en les màquines MicroCut-P és compacta. El pòrtic és doblement guiat mitjançant un eix i corretges amb un sol motor. El moviment del carro transversal es realitza també mitjançant corretges. L'estació de tall porta incorporat un sistema de regulació d'altura inicial i control automàtic d'altura de cort (THC). La màquina està equipada amb servomotores i reductors planetaris d'alta precisió. El sistema de guiat mitjançant guies lineals de precisió garanteix un llarg període de precisió i exactitud en la màquina.

Les màquines MicroCut-P poden ser lliurades amb un posicionador rotatiu per a tall de tubs o altres peces cilíndriques ja sigui en posició transversal o longitudinal. Els tubs són fixats per un plat i aquesta recolzat en diversos punts que tenen moviments concèntrics. Diferents tipus de suport estan disponibles en funció dels tubs usats (diàmetre, longitud, pes).

• Molt bona qualitat de tall amb plasma d'alta definició i plasma convencional

• Velocitat de posicionament 25.000mm/min.

• Interfície d'usuari totalment intuïtiva basat en CNC-PC, model MSNC-500 amb monitor TFT a color i pantalla tàctil

• Baixa pol·lució i bon control mediambiental a causa de la taula d'extracció de fums seccionada

• Utilitat de manteniment remot integrada

• Avançat sistema de regulació d'altura automàtic per control de l'arc plasma

• Petites consoles manuals instal·lades en el pòrtic per controlar el posicionament i control de tecnologia.

La taula de cort és de construcció robusta seccionada per a l'aspiració. La taula està completament separada de les guies perquè la manipulació de les xapes no repercuteixi negativament en la precisió de la maquina. Una fina malla sota les llepis assegura que no caiguin les peces petites, els gasos aspirats són conduïts mitjançant un canal i poden ser connectats a un sistema de filtrat o a un extractor. La taula de tall seccionada proporciona un extremadament sota nivell de pol·lució mediambiental.

MSNC-500 és un dels més avançats controls numèrics a l'àrea de tall per plasma, oxicorte, doll d'aigua i cort per làser. El sistema ha estat desenvolupat per al tall i és extremadament fàcil d'usar pels usuaris a més de flexible. Integra una base de dades de paràmetres de tall per a les diferents tecnologies facilitant molt l'ús de la màquina.

MSNC-500 és un CNC basat en PC i s'usa en temps real està equipat amb pantalla TFT tàctil teclat i ratolí i funciona sota un entorn grafico Windows i incorpora:

• Procés de format DXF, (ESSI, ISO/DIN) i peces de la llibreria

• Representació gràfica del procés de cort

• Base de dades de paràmetres integrada

• Operació de múltiples eines

• Compensació de sagnia de cort

• Sistema amb calculo automàtic d'acceleració i velocitat en les corbes per una optima interpolació

• Completa interconnexió a les xarxes de comunicació (Ethernet, ADSL etc.).

El diagnòstic remot integrat possibilita comprovar a distància totes les funcions importants del sistema, totes les parts estan monitorizadas i controlades directament i es pot identificar el problema existent. Aquest procés redueix considerablement els temps de parada en màquina així com els costos de manteniment i facilita l'aprenentatge dels operadors.

Característiques tècniques:

Maquina per a tall per plasma

Longitud de taula: 1.000, 2.000, 3.000 mm

Amplària de taula: 1.000, 1.500, 2.000 mm

Velocitat màxima: 25.000 mm/min.

Motorització: doble arrossegament amb corretges i un sol motor.

Espessor de cort: 1 mm a 60 mm

Control d'altura: basat en control d'arc

CNC: MSNC-500