Microstep Spain, S.L. - Taules d'oxitall i tall per plasma

Microstep Combicut

Màquina de tall per plasma: per a tall per plasma d'alta definició i plasma convencional

Fotografia de Màquina de tall per plasma

La màquina CombiCut està dissenyada per al tall de xapes d'acer usant oxicorte o combinació d'oxicorte i plasma fins a un espessor de 300 mm. La màquina consisteix en un pòrtic estàndard amb guies de precisió per al carril. En el pòrtic està equipada amb guies lineals de precisió. Una pantalla contra la calor prevé al pòrtic de deformacions causades per la temperatura. El pòrtic està doblement motoritzat amb motoreductores i pinyons pretesats per eliminar les folgances.

La taula d'aspiració utilitza un sistema de construcció modular amb mòduls d'1,5 m. Cadascun està dividit en seccions amb comportes pneumàtiques que són controlades automàticament des del CNC. La màquina CombiCut està equipada amb estacions per oxicorte que poden ser modificades per treballar amb acetilè, propà, o gas natural. Totes les estacions de treball estan equipades amb encès automàtic i control d'altura capacitiu.

La màquina CombiCut pot lliurar-se amb un accessori per al tall tubs i altres peces cilíndriques. Depenent de la longitud de les peces a tallar, la màquina inclou peces de suport situades al llarg del canal de cort. Al final del canal se situa un capçal rotatori motoritzat que està controlat contínuament pel CNC i que fa rotar els tubs durant el procés de tall molts suports diferents estan disponibles per subjectar els diferents tipus de tub.

La màquina està equipada amb una consola de gasos totalment automàtica amb possibilitat d'ajustar les pressions de gas, oxigen o oxigen de tall basat en els paràmetre ajustats en la base de dades del CNC.

• Molt bona qualitat de cort és el resultat de la doble motorització en l'eix longitudinal

• Tècnicament preparada per a tall per plasma d'alta definició i plasma convencional

• Velocitat màxima de posicionament 18.000mm/min.

• Interfície d'usuari totalment intuïtiu basat en CNC-PC, model MSNC-500 amb monitor TFT a color i pantalla tàctil

• Baixa pol·lució i bon control mediambiental a causa de la taula d'extracció de fums seccionada

• Utilitat de manteniment remot integrada

• Avançat sistema de regulació d'altura automàtic per control de l'arc plasma

• Petites consoles manuals instal·lades en el pòrtic per controlar el posicionament i control de tecnologia

Opcionalment, la màquina Combicut pot equipar-se amb tall de tubs doble capçal per a marcat amb cilindre pneumàtic o injecció de tinta etc.

MSNC-500 és un dels més avançats controls numèrics a l'àrea de tall per plasma, oxicorte, doll d'aigua i cort per làser. El sistema ha estat desenvolupat per al tall i és extremadament fàcil d'usar pels usuaris a més de flexible. Integra una base de dades de paràmetres de tall per a les diferents tecnologies facilitant molt l'ús de la maquina.

MSNC-500 és un CNC basat en PC i s'utilitza en temps real. està equipat amb pantalla TFT tàctil, teclat i ratolí, i funciona sota un entorn gràfic Windows i incorpora:

• Procés de format DXF, (ESSI, ISO/DIN) i peces de la llibreria

• Representació gràfica del procés de cort

• Base de dades de paràmetres integrada

• Operació de múltiples eines

• Compensació de sagnia de cort

• Sistema amb calculo automàtic d'acceleració i velocitat en les corbes per una optima interpolació

• Completa interconnexió a les xarxes de comunicació (Ethernet, ADSL etc.)

El diagnòstic remot integrat possibilita comprovar a distància totes les funcions importants del sistema, totes les parts estan monitorizadas i controlades directament i es pot identificar el problema existent. Aquest procés redueix considerablement els temps de parada en màquina així com els costos de manteniment i facilita l'aprenentatge dels operadors.

Característiques tècniques:

Maquina per a tall per plasma

Longitud de taula: 3.000 mm a 30.000 mm

Amplària de taula: 1.500 mm a 8.000 mm

Velocitat màxima: 18.000 mm/min.

Motorització: doble moto reductor en x amb pinyons pretesats

Espessor de cort: 1 mm a 300 mm

Control d'altura: basat en sensor capacitiu o control d'arc

CNC: MSNC-500