Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Bautermic crea su propio laboratorio de análisis de limpieza y desengrase de piezas

Bautermic crea el seu propi laboratori d'anàlisi de neteja i desgreixatge de peces

28/12/2011

28 de desembre de 2011

Bautermic, S. a. ha creat el seu propi laboratori d'anàlisi per a control de la neteja i el desgreixatge de tot tipus de peces. Aquest laboratori, que posa al servei dels seus clients, serveix per analitzar de forma ràpida i precisa la contaminació que pugui existir després del rentat de qualsevol tipus de peça. Això permet garantir la qualitat exigida pels clients, a fi de poder emplenar les normatives industrials i ajustar els paràmetres de les rentadores automàtiques, en funció dels resultats obtinguts.
L'extracció dels possibles residus contaminants de les peces que han estat netejades es realitza segons normes ISO en les seves variants mitjançant dissolvents o per ultrasons. El dissolvent obtingut després de l'esbandida és aspirat mitjançant buit i conduït cap a un filtre de fins a 5 micres que posteriorment permetrà la seva anàlisi.

Aquest sistema d'anàlisi facilita l'obtenció dels valors de contaminació en referència a:

  • Granulometria: grandària de les partícules obtingudes.
  • Gravimetria: pes de la brutícia oposada en la peça
Imagen
Els filtres són prèviament pesats abans de l'assaig, i després del procés d'anàlisi s'assequen en una estufa controlada per eliminar el dissolvent d'esbandida i obtenir així solament el pes total de la brutícia mitjançant una balança de precisió. Una vegada obtingut el pes de la contaminació es procedeix a l'anàlisi granulométrico.

Gràcies a un programari d'anàlisi d'imatge i a un potent microscopi, s'escaneja tota la superfície dels filtres, prenent imatges d'aquelles partícules que aparentment superin els valors exigits, per després analitzar una per una, cadascuna de les partícules de brutícia podent determinar la seva talla, naturalesa etc.

Aquest sistema permet el mesurament de partícules inferiors a 1 micra.

Amb tota la informació obtinguda es realitza un complet informe en què es detallen tots els valors obtinguts i es reflecteixen les condicions en les quals s'han realitzat les proves en la màquina (pressió de rentat, temperatura, productes utilitzats, etc.)

El nou servei Bautermic LAB, a més de garantir que les seves rentadores compleixen amb els requisits exigits, serveix com a eina perquè els clients de Bautermic certifiquin la qualitat dels seus propis productes.

Empreses o entitats relacionades

Bautermic, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    17/10/2024

  • Newsletter Metal

    15/10/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis