Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Bautermic reconduce la limpieza y el desengrase industrial
La companyia comercialitza una àmplia gamma de rentadores i desgreixadores industrials

Bautermic recondueix la neteja i el desgreixatge industrial

Redacció MU22/06/2007
Les rentadores i desgreixadores industrials de Bautermic netegen només amb aigua tot tipus de peces, eliminant mètodes antics, difícils o molestos i sense emprar dissolvents, ni contaminar el medi ambient.
La tecnologia li permet garantir una òptima qualitat en la neteja i desgreixatge de tot tipus de peces i evitar els residus contaminants, a causa de que totes les màquines estan fabricades tenint en compte una sèrie de factors molt importants com són:
  • Pressions i cabals de rentat adequats. S'aconsegueixen a través de les bombes de recirculació àmpliament dimensionades, juntament amb les canonades de distribució, els tancs d'emmagatzematge i les broquets pulveritzadores de gran impacte.
  • Temperatura òptima. Aquesta s'aconsegueix amb un perfecte aïllament tèrmic de totes les superfícies exteriors, de manera que alhora baixem el consum energètic
  • Filtració i microfiltració. Per eliminar totes les impureses extretes durant el procés de rentat.
  • Separadors d'oli garanteixen constantment la puresa de l'aigua de rentat.
  • Eficaç sistema d'escorregut i assecat final. Elimina la possible oxidació i evita que es dipositin restes calcàries en les superfícies tractades.
  • Quadres de maniobra automatitzats amb tot tipus de seguretats. Per mantenir eficaçment els nivells de les cubes, l'aspiració dels vapors, els dosificadors i funcions tan importants com els moviments de translació, càrrega, posicionat, assecat, etc...

Un bon disseny constructiu que optimitzi les funcions bàsiques de cada màquina i garanteixi una gran robustesa en tots els seus components.

Aquestes màquines poden ser automàtiques - contínues - estàtiques - rotatives - de tambor - tipus túnel - tipus carrusel. Amb dipòsits i cistelles per immersió o aspersió, amb sistemes carregadors, voltejadors, posicionadors, transfers robotitzats, etc... Tot això adaptat al tipus de peces i grau de neteja que necessiti cada client.

Empreses o entitats relacionades

Bautermic, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    17/10/2024

  • Newsletter Metal

    15/10/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis