Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Bautermic especialista en altas temperaturas
Comercialitza forns industrials fins a 1.250 º C i estufes fins a 500 º C

Bautermic especialista en altes temperatures

Redacció MU13/03/2007
Bautermic , SA comercialitza forns industrials fins a 1.250 º C i estufes fins a 500 º C per a tot tipus de tractaments: tremp, revingut, assecat, deshidrogena, fusió, vidre, ceràmica, metal lúrgia ... A continuació esmentem alguns dels productes en els quals s'ha especialitzat la signatura.
Imagen

Túnels continus aeris o amb cinta transportadora per escalfaments fins a 250 º C

Previstos per treballar en continu amb les càrregues a tractar penjades d'un transportador aeri o bé recolzades sobre una cinta transportadora amb velocitat variable. Els forns poden estar intercalats en línies contínues i ser escalfats per radiació o convecció directament o indirectament, mitjançant electricitat o combustió.
Imagen

Forns de cambra fins a 1.250 º C

De gran robustesa i baix consum estan construïts amb materials lleugers de gran resistència i aïllament, serveixen per a tot tipus de tractaments. Poden ser elèctrics o combustió, amb o sense atmosfera de protecció. Es fabriquen en diverses dimensions estàndard o bé adaptats a les necessitats de cada client.
Els forns de càmera fins a 1.250 º C són de gran robustesa i baix consum. Estan construïts amb materials lleugers de gran resistència i aïllament, serveixen per a tot tipus de tractaments
Imagen

Forns de pot o de gresol per a tractaments tèrmics o fusió

Àmplia gamma de forns amb càmeres circulars on poden allotjar cistelles amb safates o suports de càrrega per escalfaments diversos d'estabilitzat, reveniment i altres tractaments tèrmics, amb recirculació forçada o atmosferes de protecció i buit ... O bé poden equipar-se amb gresols per fondre metalls. Es fabriquen en diverses mides amb calefacció elèctrica o combustió.
Imagen

Forns continus per a tractaments tèrmics fins a 1.100 º C

Per augmentar producció, reduir mà d'obra i aconseguir un important estalvi energètic, ja que en els mateixos poden variar les potències de calefacció i les velocitats de manera automàtica. Poden ser elèctrics o combustió i adaptar-se a les necessitats de temperatura i producció de cada client.

Empreses o entitats relacionades

Bautermic, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

NEWSLETTERS

  • Newsletter Metal

    17/10/2024

  • Newsletter Metal

    15/10/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis