Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Soluciones integrales para el enfardado
DNC desenvolupa un model amb braç giratori invertit per a càrregues paletitzades en cadències de producció mitjanes-altes

Solucions integrals per al films plàstics

Redacció Interempreses11/11/2009

11 novembre 2009

La companyia barcelonina DNC acaba de llançar Faster-Line, una robusta Enfardelladora de braç giratori invertit per al enfardat de càrregues paletitzades en cadències de producció mig-altes.

El nou equip de DNC té columnes giratòries situades a la base de la màquina, que proporcionen més estabilitat i velocitat de gir. A més, disposa d'un sistema de tall i soldadura integrat i compacte, una estructura abatible per a l'estalvi de costos de transport i muntatge.

Aquest robust model, que compleix amb totes les normatives de seguretat, permet un estalvi energètic en cost d'enfardellat de cada palet i optimitza el consum de film i, en conseqüència, el cost del reciclatge d'aquest.

Nova Enfardelladora Faster-Line
Nova Enfardelladora Faster-Line.

Sobre DNC

DNC és una empresa dedicada des de fa més de 15 anys a la fabricació i comercialització d'instal lacions i maquinària per a l'embalatge. Així, la companyia ofereix solucions integrals en assessorament, investigació, disseny, desenvolupament, fabricació, instal lació i servei postvenda.

Més informació

Si desitja conèixer més detalls sobre Faster-line, pot veure demostracions in situ, trucant al telèfon 93 840 22 octubre o enviant un correu a comercial@dncsa.com.

Empreses o entitats relacionades

Dnc, S.A.