Talleres Corbins, S.L. - Maquinaria y equipos para la recolección de frutas

Babini Avant

Carro recol·lector: per fruita

Fotografia de Carro recol·lector
Avant de Babini, empresa comercialitzada per Tallers Corbins, SL, és un carro dissenyat per a la recollidor de fruita molt complet i versàtil.

Com a característiques de sèrie incorpora la direcció hidràulica, el fre d'estacionament, arrencada elèctrica i elevació hidràulica de la plataforma, de 150 o 170 cm d'ample.

Disponible en dues versions, la 2RM i la 4RM, està construïda i certificada segons les normes CE vigents, amb motors dièsel bicilíndric refredats per aire o per aigua i disposa de potències de 14 i 16 CV. La transmissió és hidrostàtica, amb les rodes davanteres motrius i directrius en el model 2RM, i amb les quatre rodes directrius en el 4RM.

Aquests carros distribueixen de manera uniforme el pes de càrrega, gràcies al seu centre de gravetat baix que permet la màxima estabilitat. Treballa amb un pendent màxim del 15% en condicions normals, i la seva plataforma és expansible pels costats, per a una millor operació.

Permet el gir amb radi reduït o els desplaçaments laterals i l'extensió lateral regulable de la plataforma.

Com a opcions pot equipar-se amb diferents equips, com els elevadors davanters i posteriors de pantògraf amb rodaments per a la càrrega i la descàrrega de contenidors, a més de compressor de 400 l amb 5 preses d'aire, fre hidràulic sobre l'eix davanter, comptador d'hores i sistema automàtic de guia.

Ambdós models disposen de dues velocitats, de 0 a 2,5 km / h la primera, i de 0 a 5 km / h la segona. Els seus pesos són de 1.260 i 1.370 kg respectivament.