Working, S.A. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Working, S.A.
Rozalejo,1
30739 Dolores de Pacheco (Murcia) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑968173150  
🖷:  +34‑968173269
w:  www.working.es
Vestuari laboral

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Working, S.A.

WORKING, S. a., va ser creada al juliol de 1977 tenint com a únic objecte social la fabricació i comercialització de peces de treball, i amb una vocació ja d'aportar noves idees i conceptes de qualitat a un sector, llavors, incipient i encotillat, com la pròpia societat, en uns anys difícils per a qualsevol iniciativa industrial, amb l'esperança al fons, inconcreta, de la restauració democràtica.
Des de molt ràpid, van apostar per una clara determinació innovadora entenent que calia cobrir un espai polivalent al mercat que abastés les múltiples necessitats dels usuaris mes allà de l'escassa oferta que existia en aquelles dates.
En el transcurs d'aquests llargs anys ja d'existència, WORKING ha mantingut una mitjana de creixement anual del 22% reafirmant-se constantment en els mateixos criteris de qualitat i progressiva evolució que van sustentar la seva fundació en 1977 obtenint un evident respatller dels nostres clients que ens anima a continuar per semblants coordenades de filosofia comercial.
Les seves xifres de fabricació en l'últim exercici contenen un volum anual de més de 900.000 unitats/prengui de fabricació, la qual cosa s'apropa a una producció diària de 4.545 unitats dia hàbil en el conjunt de la xarxa de tallers propis que coordinem a l'interior, més els acords de producció a Àsia, especialment, mitjançant la nostra aliança amb la Loyal Tèxtils Mills Ltd. a Índia, amb una varietat i versatilitat imprescindibles avui en la producció prenguis de treball, que dóna idea de la vitalitat i consolidació al mercat de la marca.
Quant a infraestructura interna, Working compta amb unes instal·lacions centrals que ocupen 3.000 m2 en Dolores de Pacheco (Múrcia), mes altres 4.000 m2 destinats a magatzem d'estocs al polígon de Balsicas, al peu de l'autovia Murcia-Mar menor, amb una perfecta connexió radial amb la resta de l'estat i Europa, a més de 10 tendes Working obertes al públic directe per verificar constantment la qualitat i resultat final de les peces.