Aplicaciones de Bombeo Industrial, S.L. (ABIN) - Bombes hidràuliques

Selwood Gama HS (Selwood Hydrosub)

Bombes per a excavacions profundes

Fotografia de Bombes per a excavacions profundes
Les bombes hidràuliques submergibles d'alt rendiment Selwood Hydrosub comprenen els models de 50 mm, 75 mm, 100 mm, 150 mm i 200 mm amb fonts d'alimentació hidràuliques impulsades per dièsel amb arrencada elèctrica completament per un sistema de parada automàtica.

Una funció d'aquesta gamma de bombes és la seva versatilitat. Els extrems submergits de la bomba, disponibles en construcció d'alumini, ferro colat o acer inoxidable són capaços d'un flux alt i poca altura d'elevació o d'un flux baix i gran altura d'elevació.

El sistema hidràulic pot funcionar amb oli sintètic biodegradable o vegetal, la qual cosa redueix significativament la pol·lució nociva per al medi ambient. El sistema hidràulic incorpora un gran filtre de tornada i el dipòsit de combustible té panells de neteja i un dispositiu de drenatge que proporciona una capacitat de funcionament durant 24 hores. Les funcions de seguretat inclouen protecció completa del motor i parada hidràulica per pèrdua d'oli.

En la gamma figuren motors d'altes especificacions i plaques desgastables reemplazables d'acer inoxidable. hi ha disponibles versions supersilenciosas amb nivells del soroll tan baixos com 62 db(A) a 7 m.