Asociación Profesional de Ingeniería de Protección Contra Incendios (APICI) - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Asociación Profesional de Ingeniería de Protección Contra Incendios (APICI)
Doctor Ezquerdo, 105
28007 Madrid Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑910020081  
🖷:  +34‑910020108
w:  www.apici.es
Associació - protecció contra incendis

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación

Entitats i Organismes. APICI, és l'Associació Professional d'Enginyeria de Protecció contra Incendis. Va ser constituïda i registrada en el Ministeri de Treball el 22 de Gener de 1997 (segons acta de constitució), en els seus estatuts (en fase de revisió) queden reflectits els àmbits i criteris d'actuació i condicions d'associació i gestió d'APICI.

APICI Es constitueix com una associació professional amb la qual poder representar a els qui desenvolupen la seva activitat professional en el camp de l'enginyeria de protecció contra incendis.

El seu principal objectiu és crear un fòrum comú d'informació, formació i debat sobre els temes de comú interès per a la nostra professió, servint d'interlocutor entre aquest col·lectiu i les altres institucions i grups relacionats. D'aquesta forma, pretén impulsar la pràctica adequada i ètica de l'enginyeria de protecció contra incendis i les seves àrees afins.

L'Associació recolza el desenvolupament d'activitats relacionades amb el seu principal objectiu, organitzades per altres entitats, l'actuació de les quals i procediments d'actuació comparteixin els criteris d'ètica, honestedat, claredat i eficàcia que compleix i persegueix APICI. Igualment, comparteix l'interès d'altres associacions de crear comitès de discussió i creació de normes en els temes de seguretat contra incendis com a mètode d'avanç en aquestes matèries més enllà de l'última tecnologia.

Per al correcte empleno dels objectius d'APICI quant a la informació, formació i debat dels temes de protecció contra incendis, la col·laboració i implicació dels seus associats, afiliats i resta de professionals interessats en aquests temes, és fonamental a través de l'enviament de les seves opinions, articles, publicacions, coneixement de temes d'interès. L'Associació pretén ser un ens actiu i participatiu on tots tinguin la seva parcel·la d'actuació en la qual desenvolupar els interessos comuns ja descrits.