Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Calzados Paredes, en Expocadena 88 2009
Pavelló 14, estand M11

Calçats Parets, en Expocadena 88 2009

Redacció Interempreses05/02/2009

5 febrer 2009

Calçats Parets mostra, com a principal novetat el sistema Fusion2. Es tracta d'un calçat que permet una reducció de la força dels impactes en les articulacions i l'esquena, a través de soles d'última generació, i la seva línia més jove de sabates per al treball, entre d'altres productes.
Situar-se a l'avantguarda de les últimes tecnologies per al calçat de treball, incorporar l'estètica esportiva a la seguretat laboral i assolir altes cotes de confort és el repte que Calçats Parets s'ha proposat amb la seva línia de calçat de treball més jove: la gamma Sport Work 'gasos', composta pels models Neó, Argó, Heli i Xenó. Amb ells, el fabricant elxà ha creat unes sabates de treball més flexibles i lleugers. La gamma neix després de diversos anys d'investigació del departament de R + D de la companyia en el disseny d'aquesta completa línia, que ha servit a Calçats Parets per desenvolupar un sistema propi i revolucionari que ha aplicat a la seva nova col lecció de seguretat: la tecnologia Compact.

Calçats Parets ha conferit a la línia 'gasos' la màxima elasticitat gràcies a la composició del seu pis de cautxú amb nitril i Eva. Pel que fa a la lleugeresa i protecció completes, la tecnologia Compact ha incorporat una puntera de compòsit, resistent a 200 joules, el pes, molt inferior al de l'acer, ha permès als nous models de Parets ser extremadament lleugers. Així mateix, la seva plantilla de composite els converteix en uns dissenys resistents a la perforació de més de 1.100 newton, redueix el seu pes en un 40 per cent i els atorga un 100 per cent de superfície plantar coberta.

Els models Heli, Argó, Neó i Xenó conserven les característiques bàsiques de la línia Sport Work de Calçats Parets. Heli, Argó i Xenó combinen la pell 'nobuck flor' amb reixetes a l'exterior i tancaments amb cordons, una pell de màxima adaptació i transpiració, mentre que Neó, està fabricat en pell serratge i el seu tancament és totalment elàstic. Tots ells combinen a l'interior amb un teixit 'high-dry', un folre amb alt poder d'absorció i assecat ràpid hidrofílic que a més proporciona una alta resistència al desgast.

Fusion2 redueix un 50 per cent la força de l'impacte que es transmet a les articulacions en caminar, córrer o saltar

Reduir molèsties a la zona lumbar i el taló

Així mateix, Parets Security ha creat el sistema Fusion2 pel qual ha desenvolupat un calçat que permet una reducció de la força dels impactes en les articulacions i l'esquena, a través de soles d'última generació. Fusion2 ha aconseguit reduir un 50 per cent la força de l'impacte que es transmet a les articulacions en caminar, córrer o saltar, amb la fusió d'ambdós elements i la implantació d'una estudiada cambra d'aire a l'altura del taló.

Per completar la protecció, s'ha dotat als models amb sistema Fusion2 de puntera i plantilla de protecció no metàl·lica, que ofereix una major flexibilitat i agilitat en el moviment per a més comoditat.

El model argó forma part de la gamma Sport Work 'gasos' de Calçats Parets
El model argó forma part de la gamma Sport Work 'gasos' de Calçats Parets.
Certificació SRC

La línia de calçat de seguretat Fusion2 de Calçats Parets ha obtingut la certificació SRC de la normativa ISO 20345, una categoria que s'ha convertit en la màxima certificació de la seva classe. La certificació SRC ha unificat les dues certificacions menors que existien pel que fa a aspectes d'antilliscament es refereix. La nova certificació SRC assegura que el calçat que l'aconsegueix no tindrà cap tipus de problema de lliscament en cap d'aquestes superfícies, el que converteix a la línia Fusion2 en una de les opcions més segures davant terrenys relliscosos i superfícies de risc.

Empreses o entitats relacionades

Paredes Seguridad

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    15/10/2024

  • Newsletter Seguridad

    08/10/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

Entrevista a Carlos Mochón, CTO de Grupo SPEC

“La combinación de flexibilidad tecnológica y alta escalabilidad convierte al XGA2 en una solución única en el mercado, capaz de integrarse fácilmente en infraestructuras de seguridad complejas”

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis