Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Calzados Paredes estuvo presente en la 14 edición de Smopyc para presentar su colección Security 2008

Calçats Parets va estar present en la 14 edició de SMOPYC per presentar la seva col lecció Security 2008

25/04/2008

25 abril 2008

Entre les seves principals novetats de Security 2008 es troben dos models de la línia Sport Work: alumini i estany. Tots dos han estat desenvolupats seguint la tendència actual de combinació entre protecció i disseny. Amb pell nobuck i serratge apelfat a l'exterior, pis de cautxú amb nitril, avaluació i estabilitzadors de torsió. Fabricades amb punteres de composite i plantilles antiperforació no metàl·lica, que protegeixen el peu i alhora fan un calçat lleuger i flexible. El tancament és en cordó i les talles van des de la 39 a la 47. Alumini i Escandi són perfectes per als treballadors de la construcció, ja que ofereixen una màxima seguretat, alhora que són models lleugers, ergonòmics i amb dissenys actuals.

Però sens dubte, el 2008 està marcat per Parets Security com l'any de Fusion2. Aquest sistema ha estat el resultat d'una important inversió en R + D per part de Calçats Parets, per desenvolupar un calçat que permeti una reducció de la força dels impactes en les articulacions i l'esquena a través del desenvolupament de soles d'última generació. Fusion2 ha aconseguit reduir un 60 per cent la força de l'impacte que es transmet a les articulacions en caminar, córrer o saltar, amb la fusió dels dos elements i la implantació d'una estudiada cambra d'aire a l'altura del taló. Això crea una sola que dissipa l'impacte que es transmet a les articulacions de forma molt més eficaç que els sistemes fins ara coneguts.

Per completar la protecció, s'ha dotat als models amb sistema Fusion2de puntera i plantilla de protecció no metàl·lica, que ofereix una major flexibilitat i agilitat en el moviment per a més comoditat.

Empreses o entitats relacionades

Paredes Seguridad

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    15/10/2024

  • Newsletter Seguridad

    08/10/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

Entrevista a Carlos Mochón, CTO de Grupo SPEC

“La combinación de flexibilidad tecnológica y alta escalabilidad convierte al XGA2 en una solución única en el mercado, capaz de integrarse fácilmente en infraestructuras de seguridad complejas”

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis