Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Dorma adquiere el 40% de Iseo

Dorma adquireix el 40% d'Iseo

31/10/2012

31 d'octubre de 2012

En línia amb el seu objectiu de subministrar ‘Solucions i Serveis Premium d'Accés’ per a la millora dels edificis, Dorma ha aconseguit un acord per comprar el 40% de la companyia familiar italiana Iseo.

Aquesta compra d'accions àmplia la gamma de productes de Dorma en cilindres, sistemes d'amaestramiento, panys i barres anti-pànic. Aquestes línies de productes permetran a Dorma oferir una gamma encara major de components arquitectònics integrats i solucions d'accés de primera qualitat.

“Iseo ha estat durant molt temps un soci estratègic de Dorma, per la qual cosa coneixem perfectament els seus alts estàndards tecnològics, que estan totalment en línia amb els nostres requisits com a proveïdors de productes de primera qualitat”, ha comentat Michael Tritschel, vicepresident de Desenvolupament de Negoci del Grup. “I treballarem fins i tot més estretament en innovacions i nous desenvolupaments tan aviat com comencem a integrar-nos”.

En el futur, Dorma ocuparà 2 dels 6 seients del Consell d'Administració d'Iseo i les dues companyies desenvoluparan una estratègia comuna, i objectius que es definiran formalment en un contracte de cooperació estratègica.

“Aquest acord estratègic s'ha aconseguit gràcies a la visió comuna a mitjà termini i a l'afinitat en el plantejament del mercat de les dues societats, ambdues familiars. Més encara, la fe en aquesta cooperació s'ha vist reforçada per les bones relacions personals establertes entre les dues famílies, no només fonamentat en objectius econòmics, industrials i financers”, va esmentar Evaristo Facchinetti, president i accionista majoritari d'Iseo.

“Igual que Dorma, Iseo és una empresa familiar amb una llarga tradició i profundes arrels al seu mercat domèstic. Però igual que nosaltres, ara la major part de les vendes es realitzen en altres països”, va declarar Thomas P. Wagner, president de Dorma. Però això és molt més que una harmonia de la nostra cultura empresarial. A través de la nostra col·laboració amb Iseo serem capaces de millorar la competitivitat de la nostra cartera de productes, alhora que beneficiar-nos de les idees noves i innovadores que aquesta aliança serà, sens dubte, capaç de proporcionar. "

A més, no és només el producte d'Iseo el que pot augmentar encara més les operacions de Dorma. Aquesta inversió també augmenta la presència de Dorma en mercats estratègicament importants, atès que Iseo té les seves principals xarxes de vendes a Itàlia i França.

Amb seu en Pisogne, en el nord d'Itàlia, Iseo empra a unes 800 persones i en el seu últim exercici les seves vendes van ascendir a 113 milions d'euros.

La compra d'accions per part de Dorma es va signar el 16 d'octubre de 2012, subordinat a l'autorització antimonopoli i a altres condicions de naturalesa tècnica.

Empreses o entitats relacionades

Cerraduras Iseo Ibérica, S.L. - Madrid

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    15/10/2024

  • Newsletter Seguridad

    08/10/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

Entrevista a Carlos Mochón, CTO de Grupo SPEC

“La combinación de flexibilidad tecnológica y alta escalabilidad convierte al XGA2 en una solución única en el mercado, capaz de integrarse fácilmente en infraestructuras de seguridad complejas”

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis