Maquinaria Termo Plásticos, S.L. (MTP) - Dosificadores para plásticos

Moretto Genius

Microdosificadores d'alta precisió

Fotografia de Microdosificadores d'alta precisió
Genius és la solució per al dosatge de master o additius durant la transformació del material plàstic. L'exclusiu sistema de microdosificación amb rotor buit arriba a alts nivells de precisió. Sistemes monocomponente o bicomponente per a aplicacions en màquines de petit tonatge.

Basada en la velocitat, la sèrie Genius integra una àmplia gamma de models per a cada necessitat.

S'adapta perfectament a la màquina i s'utilitza com un dosificador normal. El panell de control disposa d'un comandament, per posicionar-ho segons les exigències. A més té una pantalla digital per visualitzar els missatges de l'usuari. Està construït totalment en material inoxidable i incontaminable, assegurant així la màxima precisió. Genius està predisposat per a l'ús combinat amb els carregadors de la seriï F. Trencat 4 opera sobre la base del pes del material modelat.

Posseeix el sistema de dosatge Trencat, és a dir la solució més avançada pel que fa a microdosificación de precisió. Trencat s'extreu fàcilment del Genius per poder efectuar ràpidament el canvi de color.

Basat en l'alimentació a impulsos i amb ajust directe del percentatge, Genius, aconsegueix nivells de precisió altíssims.

Quan cal dosar un percentatge de master molt baix, s'utilitza Trencat 44 bicomponente que dosa, al mateix temps, master i material verge. En aquest cas, Genius opera a nivell, mantenint unes microdosificaciones que se situen prop dels 0,1 grams.

Compta amb un sistema d'obertura fàcil que fa que les operacions de prova i de neteja de la màquina siguin especialment senzilles. Gràcies a un sistema a rajos infrarojos, la gestió del nivell és molt precisa. Un tub en Pyrex permet un control isual durant el tractament del producte. Genius no necessita el mesclador.