Anvigraf Print, S.L. - Hendidoras automáticas

Duplo DC 645

Hendidoras amb refilado i cort: capaços de realitzar 6 refilados horitzontals, 15 corts verticals i 10 hendidos verticals per fulla

Fotografia de Hendidoras amb refilado i cort
La DC 645 fa refiles, corts i hendidos en una sola passada a una velocitat de 26 fulles per minut.

La DC 645 té l'habilitat de proporcionar solucions amb gran qualitat professional en els treballs de sagnia completa, tenint com a exemples les targetes de negocis, targetes de salutació, targetes de felicitació, fullets, catàlegs, pòsters, llibres de les coberta dels CD, fotografies i molts més amb el simple fet de carregar la fulla en la safata d'alimentació automàtica de gran capacitat.

Capaç de realitzar 6 refilados horitzontals, 15 corts verticals i 10 hendidos verticals per fulla. Té la capacitat de manejar substrats pesats de fins a 350 g i grandàries de paper molt més grans. El temps mort es redueix al mínim ja que un sensor ultrasònic incorporat detecta la doble alimentació enviant automàticament aquestes fulles a una safata de rebot en lloc de detenir l'operació de la màquina.

El detector de codi de barres programa automàticament la màquina i reconeix al mateix temps la marca de registre, per la qual cosa totes les operacions de la màquina estaran relacionades amb la posició de la imatge en el paper i no les dimensions físiques del paper en si. Aquesta funció única corregeix automàticament el problema de moviment d'imatge o impressió inexacta assegurant una producció precisa cada vegada. La característica d'hendido de la màquina elimina les esquerdes en el llom dels documents doblegats, problema associat a la impressió digital a color. El sistema d'alimentació de buit redueix considerablement el risc de tenir marques o falta d'alimentació, mentre que un compressor addicional d'aire bufa en cada cicle d'alimentació ajudant a la separació de la fulla en treballs més pesats.

Els detalls de cada treball podran ser programats ja sigui directament en el panell de control o via computadora, utilitzant programari prèviament instal·lat. El lector de codi de barres permet a aquest sistema únic recordar automàticament els hendidos preprogramados brindant així una operació fàcil i ràpida. Després de cada fulla és refilada, tallada i traçada. Les tires de paper i el paper que no s'utilitza són dipositats automàticament en la galleda de les escombraries mentre que cada fulla acabada s'apila acuradament en la safata de sortida.