Maquinaria Termo Plásticos, S.L. (MTP) - Deshumidificadores para plásticos

Moretto XD 600

Deshumidificador per a grans produccions

Fotografia de Deshumidificador per a grans produccions
XD 600 és un deshumidificador dissenyat per a produccions grans, amb una capacitat de 500 a 4.000 m3 /h en el tractament de grànuls PET a una temperatura de fins a 200 °C.

Les innovacions d'aquesta maquinària en el sector, giren entorn del consum elèctric, que a causa de la grandària de les mateixes arriba a 45.000 en un any de servei continu. Moretto ha aconseguit un objectiu bàsic que ha permès la realització de màquines amb tals característiques.

Gràcies al ràtio amb alt contingut tecnològic, aquest nou rang resulta “estratègic” des del moment en què contribueix a la trobada d'un marge de benefici per a la indústria transformadora del PET. Si imaginem una empresa de producció amb 10 màquines transformadores, guiades per aquest nou plantejament, podríem obtenir estalvis anuals de 450.000 euros.

Les expectatives per a aquesta nova sèrie de màquines són altíssimes i, gràcies a les particularitats de treball d'aquest sistema, Moretto s'atreveix a proposar-les sense cost addicional per al client però sí amb “una inversió que crea un valor addicional- XD 600”.