Kamstrup A/S PG - Contadores de energía térmica, contadores de calorías

Multical 402

Comptador d'energia tèrmica: compacte i sense fil

Fotografia de Comptador d'energia tèrmica
El comptador tèrmic de Kamstrup pren el millor de la generació anterior de comptadors i agrega noves funcionalitats. El Multical 402 és el successor del Multical 401, el reconegut comptador tèrmic que durant molt temps ha estat entre els comptadors més populars al mercat per a aplicacions residencials i comercials.

El Multical 402 és un comptador compacte per a mesura de calor, fred i sistemes combinats de calor/freda en totes les instal·lacions amb base d'aigua. Està disponible amb caudalímetro integrat en grandàries que s'estenen del qp 0.6 m3/h al qp 15 m3/h.

Ha estat dissenyat per oferir màxima funcionalitat mantenint un ús senzill. En la seva pantalla de fàcil lectura poden mostrar-se dades de consum actual i acumulat, així com consums a data objectiu. Les sortides de polsos addicionals per a energia i volum permeten una fàcil integració a diversos sistemes de gestió d'edificis (BMS).

El Multical 402 no requereix manteniment i és fàcil d'instal·lar. El seu caudalímetro està basat en tecnologia d'ultrasons, sense peces mòbils i gràcies a la nova tecnologia i calibratge precís, l'alimentació per bateria mantindrà al comptador en funcionament durant 16 anys.

També incorpora noves funcions en el que respecta a lectura remota. A més del tradicional M-Bus cablejat, el comptador pot llegir-se via M-Bus sense fil (radiocomunicació unidireccional amb protocol obert). Per a aquesta solució Kamstrup disposa del Wireless M-Bus Reader, un lector sense fil portàtil que recull automàticament les dades de consum quan es troba en proximitat física d'un comptador Multical 402.

A més del Wireless M-Bus Reader, pot llegir-se inalámbricamente amb les solucionis USB Ficar Reader i Multiterm Pro. Addicionalment, es pot integrar fàcilment en sistemes avançats basats en ràdio (tipus AMR), en els quals les dades de consum es transfereixen automàticament al sistema de gestió central.

El Multical 402 és el primer producte de Kamstrup amb ‘informe de Petjada de Carboni’. La Petjada de Carboni és un terme que engloba l'emissió total causada per un producte al llarg de tota la seva vida útil. D'aquesta forma es mesura l'impacte ambiental del comptador, des de la seva producció fins que es rebutja.