Aplicaciones de Bombeo Industrial, S.L. (ABIN) - Bombas hidráulicas

Selwood Hidrosub

Bombes hidràuliques submergibles: d'alt rendiment

Fotografia de Bombes hidràuliques submergibles
Les bombes hidràuliques submergibles d'alt rendiment Selwood Hydrosub comprenen els models de 50 mm, 75 mm, 100 mm, 150 mm i 200 mm amb fonts d'alimentació hidràuliques impulsades per dièsel amb arrencada elèctrica protegides completament per un sistema de parada automàtica.

La seva funció exclusiva és la versatilitat. Els extrems submergits de la bomba, disponibles en construcció d'alumini, ferro colat o acer inoxidable, són capaços d'un flux alt i poca altura d'elevació o d'un flux baix i gran altura d'elevació.

El sistema hidràulic pot funcionar amb oli sintètic biodegradable o vegetal, la qual cosa redueix significativament la pol·lució nociva per al medi ambient. Incorpora un gran filtre de tornada que assegura que els contaminants siguin capturats, i el dipòsit de combustible té panells de neteja i un dispositiu de drenatge a més de proporcionar una capacitat de funcionament durant 24 hores.

Les funcions de seguretat inclouen protecció completa del motor i parada hidràulica per pèrdua d'oli.

En la gamma figuren motors d'altes especificacions i plaques desgastables reemplazables d'acer inoxidable. Hi ha disponibles versions supersilenciosas amb nivells del soroll tan baixos com 62 db(A) a 7m. La bomba Borehole està dissenyada per utilitzar-se en entorns de metà com a abocadors.