Carboneras Internacional - Alimentadores para máquina-herramienta

G. P. A. Serie A

Alimentadors pneumàtics compactes: destaquen per la senzillesa d'ús i la velocitat en el canvi d'encuny

Fotografia de Alimentadors pneumàtics compactes
Els alimentadors pneumàtics compactes G.P.A. s'han desenvolupat per processar materials subtils, destaquen per la senzillesa d'ús i la velocitat en el canvi d'encuny. De muntatge directe en l'encuny: les dimensions reduïdes, les ràpides i simplificats connexions de comandament, les vàlvules muntades externament i la possibilitat de muntatge directe en l'encuny, són les característiques principals d'aquests alimentadors.

Disponible per a amples màxims de material de 40, 60 i 100 mm, amb la possibilitat de seleccionar el tipus de comandament: mecànic, elèctric o pneumàtic.

En cas de treballar amb encuny amb centrador, és possible instal·lar un kit que permet l'alliberament complet del material de les mordasses de l'alimentador durant la fase de premsatge.

Les dimensions reduïdes, els simplificats i ràpides connexions de comandament i la possibilitat de muntatge directe en l'encuny són les característiques principals dels alimentadors seriï Al fet que complementen els models AN i ANM.

Aquests alimentadors poden ser gestionats de diverses maneres:

- Comandament elèctric: l'alimentador se subministra amb una vàlvula de comandament elèctrica i el comandament es transmet mitjançant senyal de la lleva electrònica de la premsa o d'un microinterruptor muntat en la lleva mecànica de la premsa.

- Comandament mecànic: l'alimentador se subministra amb una vàlvula de comandament mecànica a pressió i el comandament es transmet directament del moviment de l'encuny o de la premsa.

- Comandament pneumàtic: l'alimentador se subministra amb una vàlvula de comandament pneumàtica i el comandament es transmet mitjançant senyal de la vàlvula pneumàtica de la premsa o d'un microinterruptor muntat en la lleva mecànica de la premsa.

A més es poden subministrar amb dos accessoris opcionals:

- Protecció superior: a petició se subministra una protecció superior en policarbonat resistent per a la protecció de la zona superior del moviment de la mordassa mòbil.

- Sistema d'alliberament automàtic: el kit alliberament permet durant la fase de premsatge, l'alliberament complet del material de les mordasses de l'alimentador. Aquest sistema és particularment útil en el cas d'encuny amb centrador.