Frigicoll, S.A. - Div. Clima - Equipos de aire acondicionado

Kaysun Suite Solar 3D

Aire condicionat solar: dissenyat especialment per funcionar a partir de l'aprofitament de l'energia solar fotovoltaica

Fotografia de Aire condicionat solar
Dissenyat especialment per funcionar a partir de l'aprofitament de l'energia solar fotovoltaica; no solament permet aprofitar aquesta energia sinó que es pot acumular.

Aquest aire condicionat pot funcionar a partir de l'energia solar captada durant el dia, fins i tot en moments on la presència de sol és pràcticament nul·la, o fins i tot de nit gràcies a la bateria opcional.

L'estalvi energètic es dispara quan la bateria emmagatzema l'energia captada pel panell fotovoltáico evitant cada vegada més els moments que aquesta unitat precisi d'energia de xarxa per poder climatizar l'estada segons les exigències de l'usuari final.

El conjunt presenta un SEER de 7,50 i un SCOP de 4,00, és a dir, amb la classificació ‘A+’ en manera refrigeració, i ‘A’ en manera calefacció.

Display LED localitzat en un lateral amb possibilitat d'apagat mitjançant el control.

Suite solar 3D compta amb motor DC Inverter tant en el compressor com en els ventiladors de les unitats interiors i exteriors amb el que permet obtenir una gran eficiència, reduint així el consum energètic, la qual cosa suposa un destacat estalvi per a l'usuari.