Ziehl-Abegg Ibérica, S.L.U. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Ziehl-Abegg Ibérica, S.L.U.
C/ Severo Ochoa 63-65 - Pol. Ind. Los Gavilanes
28909 Getafe (Madrid) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑912953008  
🖷:  +34‑912953014
w:  www.ziehl-abegg.es
Fabricant de motors, ventiladors i sistemes de regulació

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Ziehl-Abegg Ibérica, S.L.U.

Una relació propera i de qualitat no són només els axiomes de negocis, sinó una afirmació que ha de ser provat tots els dies. Fundada en 1910, Ziehl-Abegg va deslligar un altre gran avanç que va marcar tendències en la dècada de 1950 quan el motor de rotor extern es va desenvolupar com un motor per als ventiladors. Des d'aquest moment el principi ha estat optimitzat i s'ha transferit a moltes noves aplicacions.

Ziehl-Abegg ha desenvolupat una imatge i s'ha convertit en líder de mercat en àrees importants com la producció d'accionaments per a elevadors, la producció de motors, ventiladors i sistemes de control.

Onsevulla que hi hagi un ascensor o una escala mecànica en moviment, en la majoria d'ocasions hi ha un motor de Ziehl-Abegg en el seu interior. Mentre els ventiladors "made in Künzelsau", (per a aplicacions tals com a aire condicionat de gran grandària per a edificis) tenen una gran demanda, els sistemes de control electrònic Ziehl-Abegg la tenen igualment, a causa de la seva capacitat per fer girar de manera eficient els ventiladors de control, alguna cosa especialment crític en aplicacions tals com l'aire condicionat i refrigeració de sales blanques.

Ziehl-Abegg ofereix sistemes de control per al sector dels accionaments. Destaquen per la precisió de posicionament i comoditat per als passatgers, elevadors de càrrega, accionaments d'emmagatzematge i recuperació, grues i màquines d'elevació. Amb 1.500 empleats en la matriu en Künzelsau, les instal·lacions de Bieringen i prop de Waldenburg, a l'àrea d'Hohenlohe, Ziehl-Abegg és un dels majors ocupadors de la zona.

Ziehl-Abegg tenen filials, instal·lacions de producció, representacions i aliats en més de 30 països del món, per garantir el subministrament dels productes electromecànics que es fabriquen prop dels rius Jagst i Kocher. La nostra xarxa de vendes, a través de la qual s'adquireixen nous mercats de forma permanent, s'estén des d'Austràlia fins a Canadà, des d'Escandinàvia fins a Sud-àfrica, des de Gran Bretanya a Xina.