Festo Automation, S.A.U. - Codificadors lineals i altres transductors de posicionament i desplaçament

Festo Pneumatic SDAT

Transmissors de posicions: para SDAT-MHS amb ranura en T

Fotografia de Transmissors de posicions
No importa si es tracta del monitoratge del procés de cargolat, reblat, soldadura per ultrasò, premsatge i bloqueig, o bé si es tracta de la detecció d'objectes: la posició de l'èmbol sempre s'ha de registrar amb precisió de repetició. Ara existeix una alternativa molt més avantatjosa en comparació dels sistemes de mesurament de recorregut o potenciòmetres mecànics la solució programable SDAT-MHS per la retroseñal analògica.

- Fiabilitat i precisió: les 5 zones de detecció del transmissor de posicions, es corresponen amb les carreres més freqüents dels cilindres Festo. Per això, la solució SDAT-MHS registra les carreres completes sense que es prolonge pels cilindres. Al revés, la seva zona de detecció tampoc és més curta que la carrera. Efecte acceptat: SDAT-MHS registra les carreres completes, incloses les posicions finals. Detector de proximitat addicional: superflu.

- Alt rendiment: tant la sortida analògica per corrent com la sortida de connexió i el IO-Link es combinen en una mateixa unitat. Gràcies a aquesta característica, els usuaris es beneficien de la màxima flexibilitat en la selecció del processament de senyals fins i tot amb un únic control.

- Econòmic la interfície gràfica d'usuari permet programar en la manera IO-Link fins a 4 canals a manera de detector de proximitat, comparador de finestra o comparador d'histèresi. Així, gairebé totes les aplicacions resulten operables sense que sigui necessari programar la sortida analògica del PLC.