Festo Automation, S.A.U. - Plaques d'adquisició de dades, E/S, proves i control per PCs industrials (PCI, PXI, VXI, LXI, ...)

Festo Pneumatic CPX/MPA

Terminal per a comunicació amb busos de camp: d'estructura metàl·lica

Fotografia de Terminal per a comunicació amb busos de camp
Aquest terminal permet la comunicació amb els principals busos de camp del mercat amb o sense PLC integrat i disposa d'una àmplia gamma de mòduls d'entrades/sortides, tant digitals com a analògiques.

La potent combinació formada pel terminal elèctric CPX i el terminal de vàlvules MPA pot utilitzar-se des d'ara també a les àrees amb el risc d'explosió de la zona 2, 22. En aquest sentit, el configurador dels terminals de vàlvules serveix d'ajuda a l'usuari, ja que únicament poden utilitzar-se mòduls valorats com ATEX 3GD en combinació amb la certificació ATEX.

El sistema és fàcil de mantenir durant el funcionament i resulta adequat per a un marge de pressió d'entre 0,9 i 10 bar.

L'estructura modular del MPA atorga flexibilitat al procés de disseny i configuració de la instal·lació. Els blocs de connexió estan cargolats entre si i poden ampliar-se sense problemes de manera que el sistema pot configurar-se de múltiples maneres i pot aconseguir una grandària de fins a 128 bobines.