Renishaw Ibérica, S.A.U. - Sondes, sensors, palpadors i detectors dimensionals

OMP400

Sonda ultracompacta de detecció: per a centres de mecanitzats petits

Fotografia de Sonda ultracompacta de detecció
El sistema OMP400 de Renishaw és una sonda ultracompacta de detecció d'esforç per a centres de mecanitzat petits, amb temps de reglatge reduïts, menor quantitat de peces rebutjades, menors costos en utillatge, control de procés millorat i alta precisió de mesuraments en màquina.

Amb unes mesures reduïdes de només 40 mm de diàmetre per 50 mm de longitud, la sonda OMP400 combina la miniaturització dels components electrònics amb els nous avanços de disseny de la tecnologia de detecció d'esforç, liderada per la sonda d'alta precisió MP700 de Renishaw.

Mitjançant la tecnologia avançada de detecció d'esforç de Renishaw, la sonda OMP400 pot aconseguir un nivell de precisió molt major que el que s'obté amb una sonda mecànica estàndard, per la qual cosa és la més adequada per a una extensa gamma d'aplicacions en les quals és imprescindible una alta precisió de mesura.

Les galges d'esforç permeten que la sonda pugui disparar-se amb forces de contacte molt més baixes i consistents, per tant, es redueix la flexió del palpador i la variació de desplaçament per obtenir una precisió molt major.

Aplicada per primera vegada a la sonda MP700, la tecnologia de detecció d'esforç és exclusiva de Renishaw i ofereix, a més, una repetitividad millorada de la sonda.

La sonda OMP400 compta amb un sòlid disseny que sobrepassa l'estàndard de les seves predecessores.

Està segellada segons la norma IPX8 per suportar els entorns de màquina-eina més adversos, de manera que és més resistent al sobrerrecorrido dels palpadores i a les col·lisions provocades pels cambiadores d'eines. La durada de la bateria permet un ús ininterromput fins a 50 hores.

Gràcies a la seva reduïda grandària, la sonda pot instal·lar-se en les màquines més petites per aprofitar els avantatges que proporciona l'alta precisió de la tecnologia de detecció d'esforç. La sonda OMP400 és adequada per a màquines amb recorregut curt de l'eix Z i clavegueres tan reduïdes com l'HSK32.

A més, la sonda utilitza el sistema de transmissió en funcionament de Renishaw i el nou mètode ‘modulat’, que ofereix una major resistència a les interferències de l'òptica.

Per tant, la sonda OMP400 pot associar-se amb els receptors OMM i OMI actuals, o amb el nou receptor i interfície integrats OMI-2. És idònia per a la seva instal·lació en màquines que ja estiguin en funcionament o com una senzilla actualització de les sondes existents.

La sonda òptica OMP400 de Renishaw és una combinació real de grandària, precisió, fiabilitat i solidesa que proporciona tots els avantatges de la inspecció a una gran quantitat d'aplicacions d'alta precisió.