Danffor Sistemas de Integración Industrial, S.L. - Marcadores / gravadores per punxó

Technifor CN212Cp

Sistemes de marcat: per trazabilidad permanent

Fotografia de Sistemes de marcat
Technifor és el primer fabricant mundial de màquines de marcat per micropercusión per a control de qualitat i trazabilidad i identificació permanent de les peces.

Una relació volum / àrea de marcat òptima per facilitar la integració en les seves línies de producció automatitzades.

Una gamma de màquines de marcat industrial concebuda per un industrial per a industrials, que és el resultat de 20 anys d'experiència, acumulada gràcies als 20.000 equips en servei a tot el món. 20.000 unitats que operen en els sectors més diversos: automoció, siderúrgia, aeronàutica, metal·lúrgia, electrònica, components elèctrics, etc.

Integració industrial simplificada.

El model CN212Cp és una màquina compacta, concebuda per a integració industrial, ideal per al marcat de peces de metall i plàstic, de forma i condicions de superfície diverses.

El seu capçal de marcat està controlat per una unitat de control autònoma amb programari de control incorporat. Pot ser autòmat o PC.

Disposa d'un intercanvi ràpid del capçal amb muntatge del capçal per mitjà d'una fixació mecànica simple i fiable.

Els connectors són accessibles i protegits, gràcies al capçal de marcat amb connectors integrats de desenganxi ràpid.

La seva àrea de marcat és de 45 x 45 mm. La seva velocitat de marcat és de fins a 7 caràcters per segon. Els caràcters són de 0,5 a 45 mm d'altura amb intervals de 0,1 mm. La qualitat de marcat és de gran definició, regulable en funció de la velocitat desitjada.