Dematic Logistic Systems, S.A. - Cintes transportadores

Dematic MCS

Sistema modular de transportadors: dissenyat per augmentar la flexibilitat operativa

Fotografia de Sistema modular de transportadors
El sistema modular de transportadors MCS proporciona un major control sobre les caixes, un funcionament més silenciós i menys consum d'energia que els sistemes de cintes tradicionals.

El sistema modular està dissenyat des d'un principi per augmentar la flexibilitat operativa. Els usuaris poden modificar el seu sistema de transport conforme evoluciona el seu negoci, sense necessitat d'instal·lar de nou un altre sistema diferent. La possibilitat d'afegir nous mòduls o canviar la configuració proporciona a les empreses la flexibilitat necessària per adaptar-se als períodes de ràpida evolució que estan experimentant actualment.

Tots els transportadors estan instal·lats sobre una guia lateral universal. Els mòduls disponibles per assemblar un sistema inclouen seccions rectes de cintes i corrons, corbes, pendents/rampes, induccions, desviadores orientables, etc. Els mòduls utilitzen molts components estàndard de manera que es minimitzen les peces específiques i no és necessari disposar de tantes peces generals, la qual cosa facilita el manteniment de les induccions, desviadores, etc. També es poden integrar en els sistemes de transportadors ja existents.

El sistema modular de transportadors es pot configurar amb corrons motoritzats, motors AC o variadors de freqüència. El control de caixes està optimitzat mitjançant un transportador segmentat amb seguiment automatitzat i tensió automàtica. Els controls incorporats estan connectats amb un CA-Bus que permet ajustar paràmetres com la velocitat, la manera d'acumulació i la manera en espera des d'una estació central.