SSI Schaefer Sistemas Internacional, S.L. - Magatzems intel·ligents

Schäfer SCS (Schäfer Carousel System)

Sistema de preparació de comandes: amb quatre carrusels giratoris, permet una gran densitat d'emmagatzematge

Fotografia de Sistema de preparació de comandes
L'holding d'origen alemany, especialista en solucions logístiques, SSI SCHÄFER, disposa de sistemes de preparació de comandes d'alt rendiment en un espai reduït.

El SCS (Schäfer Carousel System) ha estat especialment desenvolupat per a les exigències cada vegada més complexes dels moderns magatzems. Com a solució aïllada o en combinació amb altres sistemes de magatzematge i preparació de comandes, ofereix una manipulació segura amb cotes d'error pràcticament nul·les, temps de picking molt reduïts per a una àmplia gamma de productes, alt rendiment, i un màxim estalvi de temps durant la preparació de comandes gràcies al processament en paral·lel.

El SCS estàndard consisteix en quatre carrusels giratoris, dotat cadascun d'ells d'un dispositiu elevador frontal que actua d'extractor automàtic independent. La densitat de magatzematge del sistema fa que s'aconsegueixin les 6.000 ubicacions de contenidors en un espai reduït, si bé la possibilitat de subdividir aquests contenidors permet augmentar el nombre de referències emmagatzemades fins a les 96.000. Això, en combinació amb els nostres sistemes de transport i la més moderna tecnologia de control, confereix al sistema la possibilitat d'aconseguir els 1.000 picks per hora. Els provats sistemes de conveyors com els carrusels poden manejar contenidors i safates de dimensions 600 x 400 mm de base i d'altures variables amb un pes individual màxim de 25 kg.