Nidec Industrial Automation Iberia, S.A. - Nidec Drives - Servomotors, motors amb dinamo tacomètrica i motors amb codificador

Control Techniques Unimotor hd

Servomotor compacte per a aplicacions exigents: 0,72 Nm - 18,8 Nm 54,4 Nm màx

Fotografia de Servomotor compacte per a aplicacions exigents
Unimotor hd pertany a la nova gamma de servomotores altament dinàmics de Control Techniques, que estan dissenyats per proporcionar una densitat de parell motor màxima. Aquesta sèrie de servomotores de CA sense escombretes ofereix una solució de baixa inèrcia excepcionalment compacta per a aplicacions en les quals es requereix un parell motor molt alt amb perfils d'acceleració i deceleración ràpids.

Quan s'utilitzen amb servoaccionamientos Digitax ST, aquesta combinació genera un parell de sortida elevat en aplicacions dinàmiques.

Aplicacions:

Aquestes són algunes aplicacions típiques d'aquest producte:

• Envasat (com a formació, ompliment i segellat en horitzontal)

• Aliments i begudes (com a farcit de dolços o accionament per lleves i sincronització)

• Doblegat de filferro (formació de ressorts complicats o accionament per lleves i posicionament)

Avantatges:

Un equip especialitzat s'ha encarregat de desenvolupar els servomotores Unimotor hd segons el seu procés de disseny, que concedeix prioritat a la innovació, el rendiment i la fiabilitat del producte. Aquest procés permet avaluar ràpidament les noves idees, crear prototips a partir d'elles i provar els prototips amb una sèrie d'eines internes de desenvolupament i modelatge per programari.

Mitjançant la combinació d'un accionament i un motor de Control Techniques s'obté un sistema optimitzat quant a especificacions, rendiment, costos i facilitat d'ús.

Durant el procés de fabricació, les dades que figuren en la “placa de característiques electrònica” del motor s'introdueixen en els motors Unimotor hd que incorporen codificadors si-cosinus o absoluts d'alta resolució.

Els servoaccionamientos de Control Techniques poden llegir aquestes dades i utilitzar-los per optimitzar automàticament els paràmetres de l'accionament.

Aquesta característica simplifica la posada en servei i el manteniment, assegura un rendiment uniforme i estalvia temps.

Entre les característiques de disseny que optimitzen el rendiment s'inclouen les següents:

• Excel·lent relació parell-inèrcia per a un gran rendiment dinàmic

• Frens amb alta dissipació d'energia

• Protecció IP65 enfront d'aigua polvoritzada i pols una vegada que està muntat i connectat

• Disseny d'estator segmentat

• Eixos més llargs per incrementar la rigidesa a la torsió