Nidec Industrial Automation Iberia, S.A. - Nidec Drives - Servocontroladors, controladors de velocitat i posició (moviment, 'motion')

Control Techniques Digitax ST

Servoaccionamientos intel·ligents, compactes i dinàmics: 0,72 Nm a 19,3 Nm (57,7 Nm màx.) 200 V / 400

Fotografia de Servoaccionamientos intel·ligents, compactes i dinàmics

Per satisfer les demandes dels moderns entorns de producció ajustada (Llegeixin Manufacturing) es necessita maquinària de menor grandària i major flexibilitat. Digitax ST és el primer accionament de la història que s'ha dissenyat per ajudar als dissenyadors de màquines i els integradors de sistemes a superar aquests reptes, oferint el màxim en servoaccionamientos compactes amb un conjunt de funcions d'integració flexibles incomparables.

Digitax ST està optimitzat per servoaplicaciones que requereixen un parell màxim (300%), resposta dinàmica, facilitat d'ús i funcions d'integració flexibles. Quatre models del producte garanteixen que la personalitat de l'accionament s'adapti a la perfecció a les seves servoaplicaciones.

Digitax ST - Bàsic:

Aquest accionament està optimitzat per a un control centralitzat i el seu ús amb controladors de moviment, PLC de moviment i sistemes de moviment industrials basats en PC utilitzant una àmplia varietat de tecnologies d'interfície digital o analògica. Algunes aplicacions són: empaquetat, manipuladors, col·locació d'etiquetes i taules de tall XY.

Digitax ST - Indexer:

Aquest accionament està dissenyat per a senzilles aplicacions de col·locació independents amb un controlador de posició integrat. El bus de camp, Ethernet components d'automatització. Algunes aplicacions són: taules indexadoras, col·locació ràpida de cintes transportadoras, màquines d'encunyat i perforació.

Digitax ST - EZ Motion:

Aquest accionament ofereix una solució independent per a nombroses aplicacions de posicionament i sincronització de moviments habituals. Per a això s'utilitza una exclusiva interfície de programació mitjançant PC que guia a l'usuari en la configuració del moviment i les I/S de l'accionament.

Algunes aplicacions són: taules indexadoras, manipuladors, màquines empaquetadoras i control de bucle de braç oscilante.

Digitax ST - Plus:

Aquest accionament inclou un controlador de moviment amb totes les funcions, optimitzat per a cèl·lules mecàniques d'alt rendiment que requereixen la connexió d'accionaments en xarxa i una sincronització precisa. El moviment i la comunicació estan configurats en un flexible entorn de desenvolupament de programari IEC61131-3 amb blocs de funció PLCopen. El bus de camp, Ethernet i les I/S permeten la connexió amb altres components d'automatització, i la protecció de la propietat intel·lectual garanteix que els seus valuosos coneixements estiguin segurs.

Avantatges:

• Tres opcions de programació del moviment li permeten triar l'estil que prefereixi, bé moviment indexat de CTSoft, ajusto IEC61131-3 amb funcions PLCopen o PowerTools Pro i funcionalitat de "arrossegar i deixar anar", i un llenguatge de programació similar a BASIC.

• Els mòduls d'opcions servo i de bus de camp tenen una certificació independent de la conformitat amb estàndards oberts per garantir la interoperabilitat.

• L'innovador disseny mecànic, com els tipus de muntatge que permeten connectar ràpidament la part inferior de l'accionament en un rail DIN estàndard i el sistema de gestió de cables amb muntatge rígid i suports per connectar a terra, redueix el temps d'instal·lació.

• Digitax ST es pot configurar fàcilment per mitjà d'un teclat extraïble, una targeta Smartcard o el programari de posada en servei subministrat que guia a l'usuari en el procés de configuració.

• La sèrie de servomotores Unimotor fm proporciona una solució de motor adaptable i els models seleccionats permeten guardar les dimensions del motor en el codificador com una 'placa de característiques electrònica', la qual cosa redueix més el temps de posada en servei.

• Gràcies als mòduls d'opcions conectables de Control Techniques, l'accionament es pot personalitzar segons les seves necessitats durant la instal·lació, sense eines especials, i amb la flexibilitat de poder personalitzar les funcions en el futur.

• Digitax ST és un servoaccionamiento molt compacte que es pot muntar en paral·lel a altres accionaments o components sense perdre espai.

• Digitax ST ofereix la fiabilitat i el rendiment necessaris per augmentar la velocitat dinàmica, la repetibilidad i la precisió al mateix temps que es redueix la grandària i el cost.

• Digitax ST compleix tots els requisits de la directiva RoHS i posseeix certificacions internacionals, incloses CE i cULus.