Pepperl + Fuchs, S.A. - Sondes, sensors i transmissors de pressió

30MG

Sensors ultrasònics: permet ruixar els pesticides i fertilitzants sobre el cultiu amb una altura uniforme

Fotografia de Sensors ultrasònics
Els sensors ultrasònics garanteixen un ruixat uniforme del producte. Els pulverizadores de cultiu apliquen pesticides i fertilitzants sobre la plantació durant el període de cultiu. Controlar l'altura del pulverizador és determinant en aquest procés. Si queda massa alt, el vent podria arrossegar el producte ruixat. En canvi, si el pulverizador està massa baix, el producte no es distribuirà uniformement, o fins i tot pitjor, el mecanisme del pulverizador podria xocar amb el cultiu o terreny.

Per garantir que es cobreix tot l'àrea, fins i tot en terreny irregular i cultiu de diferent altura, i per evitar que el braç toqui el cultiu o el sòl, és necessari controlar i ajustar contínuament l'altura del mecanisme. Els filtres rociadoras es munten a una distància determinada. Els sensors ultrasònics controlen l'altura del braç conforme el tractor travessa la plantació.

La informació rebuda dels sensors ultrasònics sèrie 30GM permet ruixar els pesticides i fertilitzants sobre el cultiu amb una altura uniforme.

Resistents i fiables:

Els sensors ultrasònics sèrie 30GM, que no sofreixen problemes d'interferències per la pols, la brutícia ni els productes químics, i poden detectar superfícies de qualsevol color amb idèntica precisió, també estan indicats per a aplicacions agrícoles.

Ràpids i eficients:

Conforme el tractor travessa la plantació, els sensors ultrasònics sèrie 30GM supervisen contínuament la distància fins al dosel del cultiu i envien les lectures obtingudes com un valor analògic al controlador del vehicle. L'altura de pulverización s'augmenta o redueix de forma concorde per seguir el contorn, de manera que el fertilitzant i el pesticida es distribueixin per igual. Amb el control d'altura del braç automatitzat, els operaris poden concentrar-se en la conducció del tractor i acabar el treball amb una velocitat i eficiència òptimes.