Schmersal Ibérica, S.L. - Cortines i barreres de seguretat, escàners de seguretat

Schmersal RSS 36

Sensor de seguretat electrònic: diferents variants

Fotografia de Sensor de seguretat electrònic
Aquest sensor també posseeix totes els coneguts avantatges de la tecnologia CSS, com la connexió en sèrie de fins a 31 sensors a un nivell de prestació ‘i’ d'acord amb la norma EN 13849-1/ SIL 3. A més, hi ha disponibles diferents variant que difereixen entre elles per la seva codificació.

La versió bàsica del sensor dóna resposta a qualsevol objectiu adequat. La segona versió només accepta l'objectiu que s'ha informat durant la primera engegada. En la tercera versió, el procés d'informació es pot repetir el nombre de vegades que es desitgi. D'aquesta manera, l'usuari pot triar la variant codificada més adequada, determinant igualment el nivell de protecció contra modificacions no autoritzades. Això és possible gràcies a la incorporació de la tecnologia RFID en el sensor de seguretat.

La nova sèrie es caracteritza per les seves possibilitats universals de muntatge. Opcionalment, hi ha disponible un pestell magnètic integrat, el qual permet utilitzar el sensor com a topall final quan s'instal·la en proteccions de seguretat petites. L'elevada distància de commutació proporciona un major marge de llibertat en el muntatge del sensor i l'actuador.

Els materials utilitzats en l'envolupant del RSS 34 han estat provats de conformitat amb les directives Ecolab i són resistents als productes de neteja agressius. Gràcies a la seva classe de protecció IP 69K, es poden usar, per exemple, en sectors de la indústria alimentària, en la qual s'usen netejadors a vapor o d'alta pressió.