Wittmann Battenfeld Spain, S.L - Robots per a càrrega i descàrrega i pick and place

Wittmann W843

Robot: equipat amb un sistema de control R8, amb el menú principal en la pantalla

Fotografia de Robot
El model W843 incorpora nombrosos canvis i millores respecte a l'anterior model. La càrrega ara aconsegueix els 35 kg, amb una carrera vertical “I” estàndard màxima de 2.600 mm. El robot també està disponible amb una configuració de carrera vertical de 2.000 mm i 25 kg de càrrega. La carrera de desmoldeo transversal “X” estàndard és d'1.200 mm i l'eix horitzontal és de 3.000 mm o 4.000 (amb opcions d'extensió en increments de 500 mm).

El robot està equipat amb el nou sistema de control R8, que permet nombroses funcions i opcions addicionals. Entre elles s'inclouen les rotacions servo accionades dels eixos A, B i C. Amb els circuits addicionals de buit i aprehensió aconseguim extraccions de peces realment complexes. Els cilindres integrats en les arpes del robot es poden controlar com a blocs de funció lògics i uniformes. El control R8 permet la selecció noves funcions. Disposa d'extracció pel millor camí “TruePath”, extracció intel·ligent “SmartRemoval”, control de parell “SoftTorque”, memòria de moviments funció ACD (detecció automàtica abans de col·lisió).

FlexSafe ofereix la possibilitat de definir àrees de treball del robot, mentre que l'ACD inclou un mecanisme de seguretat addicional que es pot activar automàticament per a velocitats inferiors als 250 mm/s. La funció ACD ofereix un control de parell ajustable per a moviments horitzontals. L'ACD està permanentment activada en un segon pla i reconeix l'increment del parell motor de forma instantània.