Helmholz - Convertidors, adaptadors i altres equips per a xarxes i busos de comunicacions

Helmholz FLEXtra

Repetidors òptics per a bus Profibus: no és afectat per interferències electromagnètiques

Fotografia de Repetidors òptics per a bus Profibus
El repetidor òptic Profibus expandeix a 2 (en cas del FLEXtra FO 650-2) o 5 (en cas del FLEXtra FO 650-5) segments òptics MPI/Profibus. Permet la conversió d'un port elèctric MPI/Profibus a ports òptics MPI/Profibus. La transmissió òptica de senyals ofereix una separació galvànica completa dels nodes i les subxarxes Profibus.

Un altre avantatge del FLEXtra FO és, que no és afectat per interferències electromagnètiques. Addicionalment els senyals són refrescats i regenerats quant a flancs, nivell i relació de senyal actiu.

Per al diagnòstic FLEXtra FO ofereix per a cada segment LED d'estat integrats. Interruptors DIP permeten la commutació de cada segment per separat o tots alhora. L'interruptor separa els segments mentre cadascun queda operatiu individualment.

Entre altres característiques el repetidor Profibus compta amb 2/5 segments òptics MPI/Profibus, és perfectament combinable amb sistemes existents de comunicació, s'equipa amb segments commutables individualment o amb DIP central, està dissenyat per a ús en ambients susceptibles a interferències electromagnètiques, i està indicat per a fibra POF* i PCF**