Mitsubishi Electric Europe - Equips d'aire condicionat

Mitsubishi Electric City Multi R2

Recuperadors de calor: amb 2 canonades

Fotografia de Recuperadors de calor
Els sistemes han estat dissenyats per funcionar en manera calefacció i refrigeració simultàniament i proporcionen un estalvi substancial en els costos anuals d'instal·lació i funcionament.

La gamma R2 de City Multi disposa també de diverses tecnologies (Standar, High COP, Replace i fins i tot condensades per aigua) per poder satisfer el màxim rendiment en cada tipus d'aplicació o edifici.

Tota la gamma usa compressors controlador per Inverter el que permet treballar amb baixes corrents d'arrencada (només 8 A en la unitat exterior de 16 CV), i una transició suau a través de les diferents freqüències de treball del compressor millorant l'eficiència energètica de l'edifici.

Totes les unitats exteriors disposen de la manera "Low Noise" en la qual les unitats responen proporcionalment amb la reducció de la demanda, reduint així la velocitat del ventilador i la freqüència del compressor. A més el compartiment del compressor està segellat amb el que s'obtenen baixos nivells sonors en totes adreces.

És possible seleccionar una pressió estàtica de 30 o 60 Pa per respondre, de manera flexible, a les exigències de la instal·lació de la unitat exterior en cada aplicació (la configuració de fàbrica és de 0 PA).