FANUC Iberia, S.L.U. -

Programari per a robòtica: específiques per a les diferents aplicacions

Fotografia de Programari per a robòtica
Fanuc ofereix una sèrie d'opcions de programari específiques per a aplicacions:

Collision Guard (Detecció de Col·lisió Ultrasensible) proporciona un mètode sensible que detecta que un robot ha col·lisionat amb un objecte. Pot detectar una col·lisió més ràpid que una funció de detecció de col·lisió convencional, d'aquesta manera es redueixen els possibles danys en l'eina i en el mateix robot.

Amb la identificació de la capacitat de càrrega (Payload ANEU) el robot oscil·la la càrrega movent l'eix de la nina i la informació de capacitat de càrrega es configura automàticament. El resultat de la identificació de la capacitat de càrrega pot ser usat per configurar el Collision Guard.

Amb Collision Skip el robot és capaç de detectar quan toca un objecte i adapta intel·ligentment el seu moviment. La detecció es porta a terme només pel servo control del robot. La reacció del robot pot ser fàcilment programada utilitzant high speed skip.

Softfloat s'utilitza en processos per compensar variacions inesperades. Quan succeeixen aquestes variacions, Softfloat permet canviar la trajectòria del robot d'acord per força externa per aconseguir els resultats desitjats.

Coordinated Motion Package, funció de moviment coordinat permet que el robot segueixi el moviment d'un posicionador que estigui sostenint una peça de treball. El moviment de l'eina del robot és controlat en relació a la peça de treball en el posicionador.

El Multi Robot Control té com a objectiu controlar fins a 4 robots amb un sol controlador. Els robots poden moure's sincronizadamente o independentment en funció del programa del robot.