Bystronic Ibérica, S.A. - Software per a la producció en la indústria metall-mecànica

Bystronic BySoft 7

Programari i control: nombroses funcions per a la planificació i vigilància dels processos de producció

Fotografia de Programari i control
Programari CAD/CAM modular integrat amb CAD en 2D i 3D, així com amb nombroses funcions per a la planificació i vigilància dels processos de producció.BySoft 7 ofereix nombroses funcions molt completes i, malgrat això, és fàcil d'utilitzar. Amb BySoft 7, l'usuari podrà fabricar peces amb gran precisió de forma ràpida i neta, així com crear plànols de tall i programes de plegat amb solament prémer un botó. A més, els processos de producció es planifiquen i vigilen de manera eficient, la qual cosa permet a l'usuari mantenir sempre el control i processar les comandes de forma ràpida i econòmica.

Avantatges per al client:

- Els dissenys i models ja existents poden llegir-se, editar-se i processar-se sense problemes.

- Reducció del cost de les peces, ja que BySoft 7 les intercala perfectament de forma automàtica. S'utilitza tota la matèria primera. Això també és així en el mecanitzat de tubs i perfils.

- Podrà crear plànols de tall i programes de plegat amb solament prémer un botó. S'estableixen les tecnologies de cort adequades i se simula i controla el procés de plegat, tot això de forma automàtica.

- Ofereix opcions molt completes per a la planificació i la vigilància dels processos de producció.

-Proporciona transparència màxima, atès que totes les dades de les màquines i de les comandes estan sempre a la seva disposició.

- Connexió excel·lent a sistemes ERP/PPS.