Rems España, S.A.U. - Premses diverses

Rems Power-Press 2000

Prensadora radial electrohidráulica: amb senyal de desconnexió

Fotografia de Prensadora radial electrohidráulica
Eina electroportátil universal i manejable, amb desconnexió electrònica, per realitzar unions premsades en tub per a tots els sistemes d'accessoris de premsar usuals. Unions premsades de tub Ø 10–76 (108) mm. Tenalles de premsar Rems, també para maquines accionadoras d'altres fabricats. Rems Power-Press 2000 – universal fins a Ø 76 (108) mm.

Premsatge ràpid i segur. Atur automàtic. Tancament automàtic de la tenalla de premsar. Compacta, robusta, apropiada per a l'obra. Dimensions reduïdes, forma prima, màquina accionadora només 4,7 kg. Per això és utilitzable en qualsevol lloc, a mà, sobre el cap, en llocs estrets. Repartiment òptim del pes per manejar amb una sola mà. Disseny ergonòmic de la carcassa amb empunyadura ondada. Allotjament de tenalla de premsar giratori. Seient segur de la tenalla de premsar per bloqueig automàtic. També per a tenalles de premsar/anells de premsar d'altres fabricants.

Per a seguretat en el treball, en el funcionament i en el maneig. El tancament total de les tenalles de premsar assegura un premsatge impecable. Indicació sonora de procés de premsatge correcte. La tenalla de premsar roman tancada fins a la connexió de la reculada. Per tant, possibilitat de comprovar visualment el premsatge correcte (tenalla totalment tancada).

Força d'embranzida i potència de pressió de tones per a un premsatge impecable en segons. Accionament electrohidráulico potent amb motor universal provat de 450 W, engranatge planetari resistent, bomba d'èmbol excèntrica i sistema hidràulic d'alta potència compacte. Interruptor polsador de seguretat.