Delteco, S.A.U. - Premses mecàniques de doble muntant

Imv Galli DFL 10-0.6

Premses mecàniques: amb unes dimensions del plànol de 700 x 650 mm

Fotografia de Premses mecàniques
Les premses de la sèrie DFL d'IMV Galli, representada per Delteco, S. a., estan especialment indicades per a la producció de peces estampades, embotides, punzonadas, etc., produïdes tant amb encunys tradicionals com amb tránsfer d'alta precisió. Dissenyades també per a les fases d'elaboració en calenta, la conformació de palanquetes i l'acabat de peces modelades.

Es tracta de premses de doble muntant, amb un punt d'embranzida. La sèrie DFL es caracteritza per les seves àmplies zones d'accés a les superfícies de treball, elevats dimensionaments, mínims espais ocupats, màxima funcionalitat i simple utilització. La màquina treballa fàcilment càrregues descentrades respecte a l'eix gràcies a l'elevat nivell tecnològic de fabricació de la màquina, la disposició dels elements encarregats de la transmissió del moviment i la longitud de les guies de la corredissa. La premsa ha estat dissenyada utilitzant els més avançats programaris i permet un altíssim nivell de personalització de la màquina, que va integrant solucions tecnològiques innovadores segons les diferents exigències de treball.

Tots els eixos de transmissió i contraejes estan fabricats en acer aliat amb NiCrMo i estan sostinguts per rodaments de corrons oscil·ladors o casquillos plans de bronze. Els engranatges són d'acer aliat fos i la dentadura és helicoïdal.

El dispositiu de canvi de carrera permet adaptar la carrera de treball de la corredissa a les exigències requerides per les nombroses sèries d'encunys i dispositius que s'utilitzen successivament.

L'estructura, monolítica o modular, està fabricada amb xapes d'acer de qualitat, soldades elèctricament i sotmeses a tractament tèrmic de recocido abans de les elaboracions mecàniques amb la finalitat d'anul·lar totes les tensions internes creades durant la soldadura.

Les màquines estan proveïdes d'instal·lació automàtica de lubricació d'oli i sistema progressiu de circulació per lubricar tots els elements sotmesos a frec.

També compten amb control numèric multifuncional amb un programari que resulta extremadament flexible i personalizable.

El model DFL 10-0.6 compta amb una potència d'1.000 kN. Té una carrera fixa i variable de 120 mm. Les dimensions del plànol són 700 x 650 mm. I l'obertura entre muntants és de 620 mm. El motor principal és de 8 kW. Realitza un nombre de 65 cicles per minut. El seu pes aproximat és de 7.500 kg.