Carboneras Internacional - Premses mecàniques de coll de cigne

Mios

Premses excèntriques: amb màxima seguretat

Fotografia de Premses excèntriques
L'empresa Mios, constructor de premses des de 1960, fabrica premses excèntriques de coll de cigne en les seves instal·lacions de 10.000 m2, que es caracteritzen principalment per ser molt pràctiques i per la seva màxima seguretat.

Les premses Mios, distribuïdes per Carboneras Internacional, S.L., destaquen per la seva relació qualitat/preu. La producció de Mios està centrada exclusivament en set models de premses excèntriques de coll de cigne, abastant des de 10 a 105 t, la qual cosa facilita un profund coneixement i experiència per part dels seus tècnics.

La fabricació de les premses en sèries, aproximadament 750 a l'any, possibilita l'oferir preus competitius (estalvi en la compra de components i estandardització d'aquests), amb una qualitat superior a la mitjana (tota la mecanització es realitza amb màquines de control numèric), amb un producte final provat i verificat i una disponibilitat de premses per a un lliurament immediat.

El bastidor de les premses és de xapa d'acer soldat i està totalment insonoritzat. Els components cinemàtics estan altament dimensionaments, equilibrats, fabricats amb materials de primera qualitat i tractats tèrmicament: guies de la corredissa de bronze, cobreix esfera de bronze, control de seguretat amb micros mecànics homologats, etc.

Compten amb un grup embragui-fre d'accionament pneumàtic controlat per una electrovàlvula de doble cos i muntat en la part exterior del volant per facilitar el manteniment sense necessitat de desmuntar el volant.

Disposen d'armari elèctric segons normativa amb inversió de motor. La lubrificació és automàtica centralitzada amb cabal regulable, segur de sobrecàrrega i barreres d'alumini d'obertura total (cilindres equilibradors segons models).

Així mateix, disposen d'un dispositiu de lleves amb indicador de l'angle de frenada, predisposat per treballar amb alimentador.

L'òptima relació qualitat/preu faciliten el poder comptar amb milers de màquines presents al mercat, les quals proporcionen òptimes referències.