Anvigraf Print, S.L. - Plegadores de paper

Duplo DF-970/980

Plegadoras de sobretaula: dissenyades per cobrir les necessitats d'oficines, copisterias i fins a petites impremtes

Fotografia de Plegadoras de sobretaula
Les Duplo DF-970 i DF-980 són la solució per al plegat més ràpida i silenciosa, amb una velocitat de fins a 260 fulles per minut. Especialment dissenyades per cobrir les necessitats de plegat d'oficines, copisterias i fins a petites impremtes. Amb funcions que faciliten el seu ús com l'ajust automàtic de les safates de plegat, qualsevol podrà plegar documents d'una forma ràpida i precisa. L'eficiència i productivitat de les DF-970 i DF-980 són la clau per a una dràstica reducció de costos i temps.

Tipus de plegat

Les DF-970 i DF-980 estan equipades amb 6 tipus de plegat estàndard: simple, concertina, fullet, mitjana concertina, doble paral·lel i carta. A més, l'operador pot crear nous plegats i aplicacions amb plegat en creu, oferint una flexibilitat sense precedents.

Configuració automàtica

La DF-980 detecta automàticament les grandàries de paper més comuns (A3, B4, A4, B5, A5, B6, A6, B7 i A7) i ajusta la posició de plegat per a cadascun dels 6 formats de plegat predefinits. En la DF-970, a pesar que la detecció automàtica de paper no aquesta present, si l'aquesta l'ajust automàtic del plegat. A més, per a grandàries de paper no estàndard, es pot introduir la longitud total manualment i les posicions de plegat s'ajustaran automàticament.

Especificacions del producte

Les DF-970 i DF-980 poden processar fins a 260 fulles per minut d'una manera consistent i precisa. Equipades amb 5 ajustos de velocitat, l'operador posseeix una gran flexibilitat a l'hora d'ajustar la velocitat per realitzar des dels treballs més complicats als treballs on el termini és primordial. La configuració automàtica assegura una gran productivitat i eficiència permetent estalvis substancials en temps i diners.