Röhm Ibérica, S.A. - Plats per a torns

Röhm KFD-HS

Plat hidràulic: amb alta exactitud de gir axial i radial

Fotografia de Plat hidràulic
El plat hidràulic KFD-HS de Röhm, d'alta exactitud de gir axial i radial, compta amb pistons de subjecció i la placa adaptadora de gran rigidesa que, per les seves funcions de suport, absorbeixen gran part de forces centrífugues de les arpes.

Com a característiques tècniques, incorpora un sistema de transmissió directa de forces del pistó de subjecció a l'arpa a l'àrea de les guies d'arpes. La força d'accionament axial actua per això amb reduïda pèrdua per fregament sobre l'arpa.

Integra molt poques peces constructives, les guies d'arpes són llargues i el passatge és molt gran. Compta amb construcció universal de la connexió del pistó i el coll del pistó no apunta a l'àrea del forat de la claveguera, encara estant el pistó totalment retret.

Existeix acoblament de con curt segons DIN 55021/55026 o acoblament cilíndric de centrat segons DIN 6353 i compta amb arpa basi assegurada contra expulsió.

Els plats d'accionament KFD-HS corresponen en combinació amb els cilindres de seguretat Röhm SZS, OVS, LVS i LTS les directrius dels reglaments sobre màquines eines.

Com a accessoris se li poden integrar cargols de fixació per a plat i arpes, clau de muntatge i peces de ranura en T sense arpes postisses.