Felder - Planejadores per a fusta

Felder AD941

Planejadores-regruesadoras: amb 410 mm d'amplària de raspall

Fotografia de Planejadores-regruesadoras
Les taules de raspall de fosa grisa amb nervis sòlids / nervadures massisses, la guia de 4 columnes de la taula de regrueso i les tecnologies més modernes d'ajust de la fulla planejadora, són només alguns dels components per als excel·lents resultats de treball.

L'amplària de raspall de 410 mm amb taula de regrueso de 254 mm d'altura, satisfan els requisits dels majors formats en la reelaboración de la fusta. La guia per assemblar inclinable, regulable en continu, estalvia espai i facilita la col·locació de la màquina directament en la paret del taller usant al mateix temps tota l'amplària de raspall. El topall auxiliar inclòs garanteix la reelaboración segura de peces petites.

El sistema de regulació de taula de raspall, patentat en la seva forma final, amb ajust ràpid de pas d'encenall precís i escala fàcilment llegible, proporciona una qualitat extraordinària. Mitjançant un volant amb indicació digital integrada, s'ajusta la taula de regrueso amb una precisió de desenes de mil·límetre. Si es desitja, el control de la taula de regrueso es pot ajustar còmodament en la unitat de maneig "Power-Drive" amb una clara representació digital. El canvi de treball de tall a treball de regrueso es redueix a uns pocs moviments de palanca de comandament amb obertura de taula sincronitzada, assistida per ressorts, que garanteix la màxima productivitat.

El provat sistema de Felder d'eix de fulla planejadora amb dues o quatre fulles garanteix una superfície treballada perfecta i les fulles reversibles preajustadas estalvien temps i diners en el canvi de fulla. Cada màquina planejadora de la casa Felder pot ser equipada amb el revolucionari eix de raspall amb fulla en espiral Silent-Power, per obtenir excel·lents resultats amb la meitat del soroll.